Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідея для дівич-вечора: Playboy вечірка

Ідея для дівич-вечора: Playboy вечірка
 

Останнім часом особливої популярності набирають тематичні вечірки на дівич-вечір. Так, крім того, щоб просто добре відпочити з подругами, ви можете внести у своє свято родзинку, зробити його по-справжньому цікавим і незабутнім. Адже таке свято у вас буде тільки один раз в житті! Якщо ви шукаєте цікаву тематику для свого дівич-вечора, ми пропонуємо провести вечірку в стилі Playboy.

Наряджаэмося на Playboy вечірку

Від милих і симпатичних зайчиків до по-справжньому сексуальних нарядів в стилі Playboy – ви можете вибрати те, що підходить саме вам. З одягу ви можете вибрати короткі платтячка без бретелей, легкі коктейльні сукні або сукні-футляри – головне, щоб вам було зручно. Доповнити вбрання можна за допомогою чорних або білих атласних рукавичок, бантиків, ажурних колгот, заячих вушок і хвостиків, а також туфель на високих підборах. Волосся краще розпустити, щоб вийшов ще більш спокусливий образ.

Сміливі дівчата можуть спробувати справжній образ в стилі Playboy. Одягніть обтягуючі короткі платтячка будь-якого кольору, що підходить під тематику дівич-вечора. До нього додайте краватку-метелик, заячі вушка і пухнастий хвостик, туфлі на високих підборах і манжети на руки. Нафарбуйте губи яскравою червоною або рожевою помадою, зробіть яскравий макіяж і розпустіть волосся.

Якщо ви хочете одягнутися максимально просто і практично, то можете зробити вибір на користь чорного кольору, будь то маленька чорна сукня або чорні джинси з майкою або футболкою. Головне – не забудьте про вушка і хвостик, які є головним атрибутом Playboy вечірки. Також нанесіть яскравий макіяж і розпустіть волосся.

Розваги на Playboy вечірці

Звичайно ж, в таких нарядах просто не можна сидіти вдома. Складіть цікаву програму на вечір: ігри на випивання, караоке, нічний клуб... Все, що тільки може подобатися вам і вашим подругам. Активно відпочивайте, відривайтеся по повній, адже саме це передбачає Playboy вечірка – веселощі на всі 100%! Зрештою, можливо, після весілля у вас не буде такої можливості.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас