Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як провести незабутні вихідні з дитиною

Як провести незабутні вихідні з дитиною
 

Вихідні – це чудовий час, коли вам не потрібно бігти на роботу або вирішувати якісь термінові справи. І тільки на вихідних можна спокійно розслабитися і приділити час своїй улюбленій сім'ї. Не знаєте, куди відправитися, щоб діти запам'ятали ці вихідні надовго? Тоді ми вам підкажемо, адже навколо стільки всього цікавого, від чого малюки просто в захваті.



Аквапарк

Аквапарк – це одне з найулюбленіших місць, де діти просто обожнюють проводити час. Ігри на воді, гірки і море веселощів – саме тому діти так люблять аквапарки. До літа ще далеко, тому така розвага точно припаде до смаку кожній дитині, та й дорослим неодмінно сподобається такий відпочинок.

Боулінг

В боулінг люблять грати не тільки дорослі, а й діти. Сьогодні в кожному місті є майданчики з дитячим боулінгом для зовсім маленьких діток, а якщо ваша дитина вже трохи підросла і спокійно може утримати в руках найлегшу кулю, тоді можна піти і в звичайний боулінг-клуб. Сама по собі гра дуже цікава, але куди цікавіше буде влаштувати змагання, наприклад діти проти дорослих або мама з малюком проти батька. Головне не забувайте: якщо хочете, щоб ваша дитина не боялася труднощів, іноді потрібно трохи піддатися.

5D кінотеатр

Так, сучасні технології вражають, особливо якщо мова йде про розваги. Якщо ви ще не були, тоді неодмінно сходіть на цих вихідних в 5D кінотеатр. Сеанси в таких кінотеатрах зазвичай тривають недовго, всього хвилин 20, проте уявіть, скільки емоцій отримає ваша дитина, коли не тільки з екрану на неї будуть рухатися об'ємні предмети, а ще й крісло під нею рухатиметься, посилюючи кіношні ефекти.

Цирк

Звірі, клоуни, акробати, неймовірні трюки, казкові фокуси та багато іншого чекає на вас, якщо на вихідні ви вирішите вирушити в цирк. Атмосфера вічного свята, море кульок і солодощів – ну як таке може не сподобатися дитині? А сучасні постановки циркачів здатні здивувати не тільки дитячі уми, але і вразити дорослу людину.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас