Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати коктейльну сукню, яка підкреслить найкраще у вас (частина 1)

Як вибрати коктейльну сукню, яка підкреслить найкраще у вас (частина 1)
 

Коктейльна сукня – ідеальний наряд для безлічі формальних і неформальних подій. Від простих вечірок до корпоративів та весіль, коктейльна сукня буде доречною практично на будь-якому святі. Але вибрати саме ту сукню, яка найкращим чином підкреслить вашу красу, буває дуже непросто, особливо, якщо не знати, на що звертати увагу. У цій статті ми розповімо, як вибрати сукню, яка підкреслить найкраще у вас.



Багато хто з нас, вибираючи сукню, концентрується на тому, чого ми соромимося. І, як результат, ми виглядаємо дуже невпевнено. Спробуйте сконцентруватися на тому, що ви в собі любите і підкреслити це за допомогою красивої сукні.

Різні коктейльні сукні підкреслюють різні частини тіла. Тому, вибираючи свою сукню, зверніть увагу на те, що вона підкреслює. Так, сукні, завдовжки трохи вище колін, привернуть увагу оточуючих до ваших струнких ніжок, тоді як глибоке декольте зробить акцент на вашому витонченому профілі і грудях. Саме так за допомогою сукні вам потрібно привернути увагу до найкрасивішої частини тіла.

Привертати увагу рекомендується тільки до однієї точки, будь це ваше обличчя, бюст, талія чи ноги. Цією точкою може бути і просто гарна посмішка.

Якщо ви хочете привернути увагу до обличчя, очей, посмішки, одягніть великі сережки, зробіть ефектний макіяж і оберіть просту однотонну класичну сукню. Щоб зробити акцент на витонченій шиї, одягніть вишукане намисто і сукню з V-подібним вирізом або з вирізом «мисом». Щоб оточуючі оцінили ваш бюст, виберіть сукню з V-подібним або круглим вирізом. Талію найкраще підкреслять сукні з поясом або «на запах». Пишні стегна найкраще виглядатимуть в сукнях, однаково об'ємних зверху і знизу або сукні А-силуету. А звернути увагу на стрункі ноги допоможуть сукні, довжиною вище колін, з ефектними туфлями на високих підборах.

Звичайно ж, важливо знати свій тип фігури і підбирати відповідні сукні. Гарна коктейльна сукня, як і решта одягу, повинна підкреслювати переваги фігури і приховувати недоліки. Але, насамперед, намагайтеся підкреслити сукнею найкраще в собі, а потім вже дивіться, наскільки вона приховує ваші недоліки.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас