Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї для дитячого свята: оформляємо смачний і яскравий candy bar

Ідеї для дитячого свята: оформляємо смачний і яскравий candy bar
 

День народження малюка – особливе свято, яке хочеться зробити веселим, яскравим і одночасно цікавим для усіх гостей, а найперше - для дітей (друзів іменинника). Звісно, в наш час можна звернутися до спеціального агентства, професійної студії декору, яка перетворить дитячий День народження на справжню феєрію, досконало продумавши всі деталі, оформивши кожен елемент свята у відповідному стилі, враховуючи усі побажання замовника та, зі свого боку, запропонувавши багато незвичайних ідей. Таким святом Ви, звісно, здивуєте всіх гостей, сам малюк на довго запам’ятає цю подію. Але коштує таке задоволення не дешево…



Крім того, Ви не будете причетні до організації події (звісно, Ви запропонуєте свої ідеї, але їх втіленням займатимуться професіонали). Це можна розглядати як позитивний момент, адже Ви матимете більше вільного часу, який можна присвятити сім’ї, не витрачаючи його на приготування страв, оформлення столу і т. ін. А можна подивитися на таку ситуацію і під іншим кутом: готувати свято вдома, спільними зусиллями з чоловіком та малечею – це так весело, Ви вкладаєте часточку себе в організацію такої важливої події.

Як би там не було, але якщо з якихось причин Ви вирішили проводити святкування вдома, - обов’язково маєте зробити цей день особливим і пам’ятним. В перелік популярних ідей для дитячого свята (серед яких виготовлення запрошень для гостей малюка, приготування торта та інших смаколиків до святкового столу, оформлення кімнати, в якій відбуватиметься святкування, виготовлення яскравих розтяжок, гірлянд, надування кульок і т. п.) пропонуємо включити оформлення кенді бару.

Сandy bar – це фуршетний стіл із найрізноманітніших солодощів, декорований і оформлений у загальному стилі свята. Сandy bar на дитячому Дні народження – це смачно і яскраво, це особливий куточок, який притягує погляди гостей.

Асортимент солодощів, які традиційно присутні на такому фуршетному столі – дуже широкий: різноманітне печиво, тістечка, кейк попси (бісквітні кульки на паличці), кекси-капкейки, бізе, зефір, мармелад, ірис, міні-тортики, льодяники, горішки в глазурі… Солодкий куточок свята можуть також прикрасити Ваші фірмові шоколадні трубочки, чи солодка ковбаска за бабусиним рецептом – особливих обмежень тут немає, головне, аби кенді бар був оформлений з фантазією, милував око гостей.

Важливо не лише смачно приготувати, але й красиво презентувати солодощі: можете використовувати спеціальний одноразовий посуд для дитячого свята (яскравий, тематичний і, обов’язково, з екологічно чистих матеріалів, адже це дитяче свято). Також, солодощі ефектно виглядатимуть в прозорому посуді (наприклад, візьміть звичайну циліндричну вазу і наповніть її різнокольоровими драже, типу «M&M’s»). Можна використати в якості посуду яскраві коробочки, мініатюрні паперові пакетики, різноманітні таці, все це додасть Вашому солодкому столу особливої ізюминки, стилю.

Оформлюючи солодкий куточок дитячого свята, спробуйте створити різнорівневу розстановку ваз, таць, конфетниць, підставок, коробочок (щось стоїть трохи вище, ніби на п’єдесталі, інша група солодощів – на іншому рівні і т. д.. Таким чином зробите ваш чудо-стіл більш ефектним, до того ж, таке розміщення дозволить гостям зручніше дістатись до бажаного тістечка чи цукерочки.

На подібного роду фуршетних столах вітаються різноманітні стрічечки, прапорці, наклейочки, ярлички і т. ін., якими Ви можете прикрашати посуд, або навіть безпосередньо тістечка чи льодяники.

Мрійте, фантазуйте, експериментуйте! В Ваших силах зробити дитяче свято дійсно незабутнім, яскравим, стильним. І, власне, такі деталі, як солодкий стіл, яскрава гірлянда, іменна розтяжка з зображеннями улюблених казкових героїв, фото малюка-іменинника у симпатичних рамках, різноманітні банери, прапорці, ярлички, тематичний посуд і навіть серветки - вносять особливу атмосферу, творять Ваше свято. Тому не нехтуйте такими деталями, особливо, коли йдеться про організацію дитячого свята!

А чи подбали ви про цікавий подарунок для свого малюка? Прекрасним вибором для хлопчиків стане Laser Pegs - конструктор, за допомогою якого можна збирати найрізноманітніші гоночні автомобілі, які ще й до того ж світяться! В інтернет-магазині toy-top.com.ua ви зможете купити Лазер Пегс та інші захоплюючі іграшки для малечі на будь-який смак та гаманець!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас