Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати на річницю весілля

Що подарувати на річницю весілля
 

Весілля – це день народження нової сім'ї. Така подія, як і народження дитини, буває тільки раз у житті, тому цьому дню приділяють особливу увагу, а після, щороку з радістю згадують день одруження, відзначаючи чергову річницю весілля.



Не секрет, що кожна річниця весілля має свою назву і традиції, які зумовлюють головний символ цього дня і можуть підказати, який подарунок буде найбільш доречний для сімейної пари. А ми поки розглянемо декілька універсальних варіантів подарунків, які будуть доречні завжди.

Для дому

Так як річниця весілля – це сімейне свято, то подарунки, пов'язані з побутом, завжди будуть актуальні і неодмінно знадобляться в господарстві. Що ж подарувати? Святкова скатертина, постільна білизна, плед, рушники, посуд, ковдра, подушки, килим, килимок у передпокій або ванну, плетений кошик для білизни та інші дрібниці, які ніколи не бувають зайвими в господарстві.

Для двох

Прекрасно, коли сімейну пару об'єднує спільне хобі чи захоплення, тоді можна подарувати щось загальне, пов'язане з улюбленим заняттям. Але, навіть якщо у подружжя різні інтереси, все одно є речі, які їх об'єднують, наприклад, спільний відпочинок. Так, в якості подарунка на річницю можна піднести путівку на відпочинок, сертифікат на спа-процедури або на активний відпочинок на вибір для двох.

Для настрою

З роками ми обживаємося майном, і тому тих речей, які потрібні в дім, стає все менше. У такому випадку, в якості подарунка можна піднести те, що просто буде просто приносити радість подружжю. Так, в таких речах може не бути явної гострої необхідності, та все ж з ними стає якось веселіше. Залежно від смакових уподобань пари, це може бути смішний будильник, що тікає, крісло-качалка для балкону, кавомолка, ігрова приставка, телескоп і багато іншого.

Подарувати на річницю можна практично все, що завгодно. Але якщо ви хочете дійсно по-справжньому приємно здивувати сімейну пару, тоді постарайтеся відійти від звичних стереотипів і знайти саме те, що порадує подружжя.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас