Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати дитині на Новий Рік

Що подарувати дитині на Новий Рік
 

Ви досі мучитеся і не знаєте, що подарувати коханому чаду на Новий Рік? Тоді у вас є два варіанти: перший – подивитися, що малюк напише в листі Дідові Морозу і спробувати здійснити його бажання, або другий – скористатися нашими ідеями. Отже, що ж буде рада знайти під ялинкою кожна дитина в цьому році?



Вибираючи подарунок для доньки, сина, хрещеника, племінника або племінниці, кожен дорослий мимоволі занурюється у своє дитинство і згадує, якому подарунку зрадів би сам. Але часи змінюються, і у сучасних дітей трохи інші бажання, ніж були у нас, і про це не варто забувати.

Якщо ви шукаєте подарунок дівчинці, тоді маленьким принцесам можна подарувати гарну ляльку або інтерактивне цуценя, яке вміє видавати звуки, їсти, пити і навіть виконує деякі команди. Також відмінним подарунком стане набір дитячого посуду, ляльковий будиночок або набір аксесуарів для волосся для тих дівчат, хто просто обожнює різні зачіски. Більш старшим дівчаткам буде приємно знайти під ялинкою набір дитячої косметики або набір для створення прикрас своїми руками. Адже у віці 10-12 років дівчаткам так хочеться бути такими ж красивими, як мама! Для дівчаток-підлітків, звичайно ж, найкращим подарунком стане який-небудь сучасний гаджет, але якщо ви не можете дозволити собі такий подарунок, тоді можна обійтися і стильними аксесуарами або модними речами в гардеробі.

Зовсім маленьким хлопчикам неодмінно сподобається гоночний автотрек, прикольна машинка на радіоуправлінні, захоплюючий конструктор, бінокль або підзорна труба, набір дитячих інструментів, велосипед або робот. Хлопчикам молодшого шкільного віку в якості новорічного подарунка можна піднести радіокерований катер або вертоліт, набір юного конструктора, збірну модель літака або рідкісної улюбленої машини, телескоп, книгу або набір для хімічних і фізичних дослідів і експериментів. У підлітковому віці всі хлопці захоплюються інтерактивними іграми, тому будь-який підліток буде радий отримати в подарунок нову гру, джойстики, приставки, ігровий пістолет або кермо для комп'ютерних гонок.

Люблячі батьки завжди знають, про що мріє їхня дитина, тому, якщо ви шукаєте подарунок не для свого чада, тоді перед покупкою все ж краще порадьтеся з мамою чи татом малюка. Бажаємо вам щасливого Нового Року і палаючих від радості дитячих очей!

Вибираючи подарунки для дітлахів, неодмінно зайдіть в інтернет-магазин http://tops.com.ua, де ви зможете придбати дитячі подарунки на будь-який смак і гаманець. У величезному асортименті тут представлені і прикольні подарунки для друзів і родичів. А скориставшись акційними пропозиціями магазину, ви зможете непогано заощадити на передноворічному шопінгу!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас