Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунок з підгузників до Нового року – як здивувати молодих батьків

Подарунок з підгузників до Нового року – як здивувати молодих батьків
 

Практичні подарунки знову в моді – все більше людей по всьому світу схильні дарувати по-справжньому потрібні речі замість сувенірів. Але як піднести раціональний подарунок красиво і креативно, особливо молодій матусі? ТМ Helen Harper пропонує перейняти європейську тенденцію вручати до Нового року подарунки, зроблені своїми руками.

Радість молодих сімей

Коли ми йдемо в гості до друзів або родичів, у яких є малюк, завжди виникає питання, що ж саме їм подарувати? Звісно, для молодої сім'ї найактуальніше питання в цей час – підгузники. Їх завжди не вистачає, розходяться вони швидко, а тому пару упаковок цього засобу гігієни буде ідеальним подарунком для новоспечених батьків. Та все ж таки хочеться зробити свій подарунок святковим! 

Подарунок з підгузників до Нового року Саме тому по всьому світу стає все популярнішим такий вид творчості, як вироби з підгузників. Як би дивно це не звучало на перший погляд, мільйони жінок примудряються зробити зі звичних речей абсолютно дивовижні і милі подаруночки молодим мамам.

«Тенденція дарувати підгузники існує не перший рік, це захоплення прийшло до нас з Європи, але в Україні поки що широкої популярності не набуло. Безумовно, будь-який практичний подарунок порадує молоду маму, але прикраса з підгузників – це щось зовсім нове й оригінальне. Я повністю підтримую цю ідею і будь-якій мамі було б неймовірно приємно отримати на Новий рік щось подібне», - відзначає Марина Ярошенко, менеджер по торговому маркетингу компанії Ontex Україна.

Креатив і натхнення

Якщо ви вже точно визначилися, що хочете змайструвати прикрасу з підгузників, то вам, ймовірно, потрібні якісь ідеї для натхнення. У зарубіжних блогах великою популярністю користуються так звані «diapers cakes» - тобто «торти» або «тістечка» з підгузників. Цей сюжет є одним з найпростіших: на картон викладаються згорнуті трубочкою підгузники і прикрашаються всілякими стрічками.

Сніговик з підгузників

Напередодні новорічних свят «тортики» з підгузників з легкістю можна перетворити на милих сніговичків. Використовуйте підручні матеріали: шарфики і шапочки, стрічки, бантики, картон. Дріт, загорнутий темною тканиною, що легко перетворюється в руки-гілочки.

«Ялинка» і новорічний віночок

Який же Новий рік обійдеться без ялинки або новорічного віночка, який відмінно прикрасить інтер'єр? Виявляється, зробити ці улюблені символи зимового свята досить просто: знадобиться тільки зелена стрічка і пара червоних бантиків. Замість зірки на верхівці «ялинки» може бути червона дитяча шапочка, а основа для вінка – простий дріт або готовий каркас. Наприклад, це може бути дитячий обруч. Також вінок можна робити і без основи, просто скріплюючи підгузники внахлест.
Подарунок з підгузників до Нового року
М'які іграшки

Нова тенденція у світі хенд-мейд з підгузників – різноманітні іграшки. Абсолютно просто і докладаючи зовсім небагато зусиль, можна перетворити звичайний практичний подарунок на справжній витвір мистецтва, який порадує не тільки молодих батьків, а й гостей.

Велосипед, милий ведмедик, равлик або чудесна сова – всі ці чудові речі можна зробити своїми руками, використовуючи тільки стрічки, дитячий одяг і трохи фантазії. Покладіть підгузник в дитячий гольфик – готова лапа кумедного ведмежати. Складіть підгузники по колу – от і вийшло колесо велосипеда. Хочете додати новорічного настрою? Виберіть стрічку зі святковим принтом: ялинками, сніжинками або оленями Санти.

Іншими словами – все залежить тільки від фантазії і натхнення! Експериментуйте з сюжетами, пробуйте різні комбінації, і таким подарунком ви легко зможете практично допомогти молодій сім'ї і одночасно порадувати їх чимось оригінальним і дивним на новорічні свята. Особливо, якщо вдасться покласти такий цікавий подарунок під новорічну ялинку – в такому випадку свято надовго запам'ятається всім присутнім, які, безсумнівно, оцінять вашу винахідливість і творчий підхід.
Подарунок з підгузників до Нового року

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас