Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

LEGO MINDSTORMS EV3 - розумна іграшка для всіх

LEGO MINDSTORMS EV3 - розумна іграшка для всіх
 

Конструктори Lego з'явилися ще в 70-х роках минулого століття, і вже протягом більше 50 років не втрачають своїх топових позицій. Чому? Тому що компанія Lego намагається йти в ногу з часом, задовольняючи запити навіть найвибагливіших покупців. Як їм це вдається?



Сьогодні конструктор Lego вважається одним з найкращих подарунків дитині будь-якого віку і статі, а іноді і дорослому. Будь-яка дитина буде рада отримати такий подарунок, особливо, якщо конструктор буде пов'язаний з улюбленим мультиком, героями або темою, яка розбурхує уяву. Ми розповімо про чергову новинку – LEGO MINDSTORMS EV3, яка подарує море захоплення кожній дитині.

LEGO MINDSTORMS EV3 – це не просто конструктор, це щось набагато більше, а точніше, цілий робототехнічний набір, з якого кожна дитина по інструкції зможе зібрати власного робота, яким також можна управляти з телефону або комп'ютера. При всьому цьому власний робот зможе виконувати не тільки прості команди, такі як ходити, говорити, піднімати предмети, а й думати, виконуючи більш складні дії, наприклад, стежити, сортувати кубики за кольорами, цілитися і стріляти, і безліч інших команд, які тільки може придумати ваша дитина.

Використовуючи свою фантазію і уяву, кожна дитина зможе створити не тільки одного з 5 роботів, запропонованих в інструкції, але і свого власного, який виконуватиме інші команди. Однак, якщо захочеться, щоб робот робив щось особливе, що не передбачено базовим набором, доведеться завантажити і встановити спеціальну програму з сайту на пульт керування.

У наш час технології не стоять на місці, кожен день дивуючи новими досягненнями. Якщо ваша дитина мріє про професію інженера, конструктора або програміста, тоді кращої іграшки для неї вам не знайти. Конструктор LEGO MINDSTORMS EV3 не тільки допомагає розвивати просторову уяву, логіку і фантазію, а й навчить вашу дитину основам програмування, використовуючи прості піктограми, і відкриє дивовижний світ робототехніки та радіоелектроніки.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас