Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Просимо Вас врятувати нашого Максимку!

Просимо Вас врятувати нашого Максимку!
 

Кириленко Максиму всього 4 роки, а йому доводиться боротися за своє життя у смертельній хворобі. РАК крові – гострий лімфобластний лейкоз Т-клітинний ранній рецідів. Ціна життя - 180 000$.



У Максима стався рецидив, зараз йому капають протирецидивну хімію. Організм на межі, і практично не витримує. Потрібна термінова трансплантація кісткового мозку від нерідного донора. У нашій країні таких операцій не роблять. Збір на лікування в клініці в Лондоні!

Чекаємо рахунок з клініки, доктор Захаруліс бере Максимку на лікування. Але так як сума дуже велика, лікування буде можливим тільки після 100% передоплати! Без дорогого лікування за кордоном час життя Максимка обчислюється днями.

Одинокій матері просто нема звідки взяти таку суму. Тому всі рідні і знайомі сім'ї просять допомогти у зборі потрібної суми на лікування.

(063) 510 97 88 Анна (дзвонити з 20-00, в інший час з дитиною в лікарні)

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку:
№ 4149 4978 2999 4302
Кириленко Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.