Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Класна ідея для дитячого свята – напої, які змінюють колір!

Класна ідея для дитячого свята – напої, які змінюють колір!
 

Влаштовуючи дитяче свято у себе вдома, ви напевно захочете не тільки красиво прикрасити приміщення і смачно приготувати – дітвору потрібно ще й якось розважати! Тому, крім конкурсів та ігор, які ви підберете для свята, ми пропонуємо скористатися ще й цією оригінальною ідеєю напоїв, які змінюють колір. Впевнені, і винуватець торжества, і всі його маленькі гості будуть у захваті!



Ніхто з дітей не залишиться байдужим, побачивши, як лимонад змінює колір прямо на очах: з майже прозорого – в яскравий, насичений колір. При чому, колір, який з'явиться, може бути у кожного різним, що робить цю ідею ще цікавішою.

Щоб діткам було ще веселіше, можете заздалегідь придумати для кожного з кольорів своє значення – у вас вийде свого роду напій-передбачення. Наприклад, фіолетовий – вдача, зелений – благополуччя, жовтий – здоров'я і т.д. Таким чином, вибираючи навмання стаканчик, дитина не знатиме, яке пророкування отримає – такий ось приємний сюрприз!

Приготування напою, який змінює колір

Для приготування даних напоїв краще за все підійде спрайт або лимонад – водичка повинна бути максимально прозорою. Візьміть красиві пластикові стаканчики і заздалегідь капніть на дно кожного з них по 2-3 краплі харчового барвника. Кольори, звичайно ж, краще вибирати різні, щоб кожен з гостей не знав, якого кольору стане його напій.

Під час свята киньте на дно стаканчика кілька кубиків льоду, потім налийте заздалегідь приготовлений прозорий напій, і він на очах у дитини, в її ж стаканчику, надбає яскравого кольору!

Також для приготування дитячих напоїв, що змінюють колір, добре підійде натуральний домашній лимонад. Плюс, так ви будете впевнені, що частування буде не лише смачним і оригінальним, але і неймовірно корисним.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас