Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Книги, які варто прочитати кожній жінці

Книги, які варто прочитати кожній жінці
 

Найкращий подарунок – це книга, як кращій подрузі, мамі, сестрі, бабусі, так і самій собі. Особливо, якщо це – не просто книга, а вартісний твір, який змусить задуматися, переосмислити, зрозуміти, пережити нові емоції і поглянути на багато речей по-новому. Сьогодні хочемо поділитися з вами найкращими новинками літератури, які не тільки сподобаються кожній жінці, але і змусять подивитися на звичні речі під незвичним кутом.

«Любовний гіпноз»

Це не художній твір, а швидше відмінний посібник, як налагодити своє особисте життя. Що відрізняє «Любовний гіпноз» від сотні інших подібних книг? Це якісний глибинний підхід саме з точки зору жіночої психології, який допомагає навчитися краще розуміти чоловіків. Принадність даної книги ще й у тому, що кожна жінка знайде щось корисне для себе, незалежно від того, чи знаходиться вона тільки в пошуках партнера, чи вже довгий час заміжня.

«Захотіла і змогла»

Сьогодні нам так часто не вистачає часу, натхнення, впевненості в собі та інших дрібниць, які стоять на шляху здійснення істинної мрії. У цій книзі ви знайдете масу цікавих мотивуючих історій про простих жінок, які змогли здійснити свою мрію після 50 років, це приголомшливий антидепресант, який змусить нарешті подивитися на своє життя по-новому.

«Зробіть ваших дітей успішними»

Це книга-порадник, що допоможе правильно виховати дітей, щоб вони виросли успішними, враховуючи всі сучасні тенденції в зміні суспільства. Автором книги є американський мільярдер Джим Роджерс, і він присвятив її двом своїм дочкам. У книзі він дає масу корисних порад, причому, не просто кажучи, що варто робити так-то і так-то, а чітко аргументуючи свої думки. Книга приваблює своєю відвертістю і свіжим поглядом на багато життєвих ситуацій, тому буде корисна як молодим мамам, які виховують своїх дітей, так і дорослим людям, які мріють досягти успіху в цьому житті.

Серед інших світових бестселерів рекомендуємо звернути увагу на найкращі любовні романи: Сесілія Ахерн «Як закохатися без пам'яті», Джорджо Мойес «Корабель наречених», Хав'єр Маріас «Справи твої, любов». У них бажана всіма любов відкривається в нових незвіданих іпостасях. Ну а вічним скептикам, які вірять тільки в логіку, допоможуть закохатися цієї весни книги «Їжте» Олени Чекалової та «Хімія любові» від Ларрі Янга і Брайена Александера. А ми бажаємо вам любові, натхнення і море сил для нових звершень!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас