Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Листівки своїми руками до Дня Матері

Листівки своїми руками до Дня Матері
 

Найдорожчий подарунок для кожної матусі – це, звичайно ж, любов і турбота рідних дітей. Але такого великого свята, як День Матері, простих слів про любов буде недостатньо. Чим ще можна порадувати кохану матусю і бабусю? Ніжним букетом квітів, сніданком у ліжко і чудовою листівкою з аплікацією, зробленою своїми руками.

Весняна ніжність

ідеї саморобних листівок для мами

Дуже ніжну і красиву листівку своїми руками зможе зробити кожна дитина. Для цього знадобляться прості паперові серветки, клей ПВА, степлер, лист білого і кольорового картону зеленого кольору. З серветок різного кольору виріжте заготовки у вигляді кіл, білий або світлий картон складіть навпіл і сформуйте з нього основу для листівки.

Заготовки з серветок складіть разом за кольорами і скріпіть по центру степлером. Трохи стисніть і розправте пелюстки з серветок так, щоб вийшла квітка. Готовий бутон можна просто приклеїти за допомогою клею до основи або прикріпити за допомогою твердіючої глини.

Виріжте тонку смужку в 2-3 см із зеленої серветки і скрутіть в спіраль, формуючи стебло. Приклейте стебло до кожної квітки, і у вас вийде завершена композиція.

Моя любов безмежна

ідеї саморобних листівок для мами

Ця листівка трохи складніша у виконанні і потребує більше зусиль. Для виготовлення знадобляться звичайні смужки для квілінгу, інструмент для квілінгу або проста шпажка, клей ПВА, лист картону, ножиці, олівець і шаблон у формі серця. Зі смужок за допомогою інструменту або шпажки сформуйте заготовки у вигляді закручених смужок, стануть в нагоді як круглі, так овальні, і у формі краплі заготовки.

З листа картону зробіть основу для листівки, склавши його навпіл. На лицьовій стороні обведіть викрійку, щоб вийшов контур серця. Далі за допомогою клею заповніть весь простір усередині серця заготовками різного кольору, а по краю можете прикріпити рівну смужку для квілінгу, щоб надати серцю чіткого окреслення.

Квітка побажань

ідеї саморобних листівок для мами

Ще одна неймовірно проста листівка, яка буде під силу навіть малюкові. Для листівки вам знадобиться кольоровий папір, ножиці, клей і лист картону. З кольорового паперу виріжте кола однакового діаметра і складіть їх навпіл.

З листа картону зробіть основу для листівки. Змащуючи лише одну половину заготовки, приклейте кожну з них, одна за одною, до основи з невеликим нахлестом, формуючи квітку. Від квітки із заготовок зеленого кольору таким же чином можна сформувати стебло. Усередині кожної пелюстки напишіть те, що бажаєте своїй улюбленій матусі – любові, радості, посмішок, щастя і т.д.

Сподіваємося, вам сподобалися ці ідеї, а ваша кохана матуся оцінить всі старання.

З Днем Матері!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас