Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Піймай мрію за хвіст: як заробляти, займаючись улюбленою справою

Піймай мрію за хвіст: як заробляти, займаючись улюбленою справою
 

Ідеальна робота – це хобі, яке приносить дохід. А ви хочете, прокидаючись, щоранку з задоволенням йти на роботу, передчуваючи прекрасний день? Хіба не це – мрія кожної людини? Але чому ми змушені просиджувати роки на ненависній роботі, витрачати свої сили і нерви на вередливе начальство? Чи готові ви повністю змінити своє життя і, нарешті, почати отримувати задоволення від кожного прожитого дня?



За даними статистики, більше половини дорослих людей незадоволені своєю роботою, але ж в офісі ми проводимо куди більше часу, ніж удома з рідними або займаючись своїм хобі. З цим питанням зіткнулися і молоді випускники Алексіс Ірвін і Чіп Хайден. Попрацювавши трохи в офісі, вони вирішили відвідати найдальші куточки своєї країни, відправившись в подорож.

Проїхавши всю Америку, побувавши в різних містах і познайомившись з величезною кількістю людей, Чіп і Алексіс зібрали цілу колекцію історій реальних людей, які, слідуючи за своєю мрією, зуміли здійснити її, і сьогодні заняття улюбленою справою приносить їм непоганий дохід. Всі ці історії, а також практичне керівництво про те, як відшукати, досліджувати і здійснити свою мрію, зібрані в книзі «Поймай мечту за хвост: как зарабатывать, занимаясь любимым делом».

Це дійсне керівництво до дії для тих, хто давно замислювався про те, що пора щось змінити у своєму житті, але боявся відкрито заявити про свою мрію, а тим більше зробити вирішальні заходи, щоб здійснити її. У книзі ви знайдете масу цікавих історій, практичних вправ і рекомендацій, які допоможуть вам на шляху до здійснення своєї мрії. І навіть більше того, ви дізнаєтеся, як скласти робочий бізнес-план і грамотно скорегувати свої плани в залежності від потреб суспільства, залучити масу клієнтів і, нарешті, почати насолоджуватися життям і улюбленою справою.

Життя не для того дане, щоб просиджувати його на нудній і нецікавій роботі, а по вихідних скаржитися друзям на свого начальника. Почніть втілювати свою мрію прямо сьогодні, і завтра ви прокинетеся абсолютно щасливою людиною.

Успіхів і удачі вам на шляху здійснення власної мрії!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас