Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

GPS трекер: піклуємося про безпеку дітей і всієї родини

GPS трекер: піклуємося про безпеку дітей і всієї родини
 

Батьківські страхи про безпеку своїх дітей цілком природні, всім нам не чуже хвилюватися про своїх близьких і рідних. Одна ще справа, коли дитина маленька і знаходиться під постійним наглядом, але коли діти підростають, простежити, де знаходиться ваше чадо зараз, і чим займається поки ви на роботі, практично неможливо.



Благо, сучасні технології не стоять на місці, і сьогодні всі батьки, які турбуються про безпеку власних дітей, можуть придбати для них GPS трекер. Чим же цей гаджет може бути корисний?

Школа, репетитори, тренування в спортивних секціях, різноманітні гуртки для різнобічного розвитку дитини, друзі – це звичайно прекрасно. Але, з іншого боку, вже цілком самостійна дитина може як піти з дому о 8 ранку, так години до 8-9 вечора повернутися. А хіба мало що за цей час може статися? Звичайно, ви скажете, що завжди можна просто зателефонувати на мобільний і дізнатися, чи все в порядку. Але що ви будете робити і як почуватися весь день, якщо раптом телефон розрядиться або, того гірше, його вкрадуть? Як дізнатися, чи все в порядку?

У цій ситуації і не тільки, на допомогу прийде GPS трекер, з яким ви завжди зможете дізнатися, де зараз знаходиться ваша дитина. Крім того, на трекері є спеціальна тривожна кнопка, яка оперативно передасть дані про місцезнаходження дитини в разі небезпеки.

Незаперечною перевагою є і те, що трекер може мати абсолютно різний вигляд: мобільного телефону, наручних годинників, брелока на ключі або навіть кредитної картки. Таким чином, ані сама дитина, ані сторонні, не зможуть здогадатися, що насправді в простому девайсі може бути захований GPS трекер.

Трекери корисні не тільки для дітей, наші улюблені вихованці також є членами сім'ї, і турбуємося ми про них теж дуже сильно. Подивіться тільки, як часто сьогодні пропадають домашні тварини. Трекер, прикріплений до нашийника домашнього улюбленця, не дасть йому пропасти або загубитися.

Для літніх батьків, у яких виникають проблеми з пам'яттю, GPS трекер може стати справжньою знахідкою. Просто подаруйте трекер і поясніть, як ним користуватися в різних випадках, і ваші батьки завжди будуть спокійні і в безпеці, не боячись загубитися.

Звичайно, трекери можна використовувати не тільки для знаходження людей, а й для автомобілів та іншого майна. GPS трекер дарує унікальну можливість зберегти свої нервові клітини і нарешті перестати переживати про безпеку рідних і близьких вам людей.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас