Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі фільми жахів для дітей на Хеллоуїн

Найкращі фільми жахів для дітей на Хеллоуїн
 

Як найкраще відсвяткувати Хеллоуін з дітьми? Звичайно ж, вбратися в страшні костюми і пройтися по сусідах. Але, на жаль, поки що це свято не настільки поширене в нашій країні, і такий захід швидше закінчиться скаргами сусідів, ніж повним кошиком солодощів. Тому, пропонуємо одразу подумати про те, як влаштувати вечір страшно-веселих жахів.



А що? Приготувати смачних і корисних снеків, затишно розміститися вдома на дивані і подивитися пару фільмів жахів в сімейному колі разом з дітьми – такий вечір неодмінно сподобається всім. А ми підкажемо вам, які фільми можна подивитися, щоб дітям було цікаво, а найменшим – не дуже страшно.

Що ж подивитися? Всім дітям без винятку сподобається вічна класика Хеллоуїна – старий і добрий «Фокус-покус», стара комедія про трьох злих відьом, які збираються розправитися з усіма дітьми міста. Незважаючи на те, що фільм дуже старий, він досі залишається однією з улюблених кінострічок у багатьох.

Якщо вам здається, що одного фільму буде замало, можете переглянути першу, а слідом і другу частину улюблених «Мисливців за привидами», «Франкенштейна», три частини «Хеллоуїнтауну» або «Семейку Адамсів». Серед мультиплікаційних фільмів радимо подивитися разом з дітьми «Мертву наречену», «Кароліну» і загадковий «Будинок-монстр».

Найменшим неодмінно сподобаються мультфільми, присвячені Дню Всіх Святих. З усього розмаїття рекомендуємо малюкам подивитися, звичайно ж, «Шрек: Хеллоуїнський історії», пригоди самого доброго і милого привиду на світі «Каспера», «Сабріна - юна відьма» про пригоди молодої відьмочки або старий добрий вітчизняний мультфільм про «Кентервілльського привида».

Дітям постарше і підліткам більше сподобаються молодіжні історії про вампірів, перевертнів і зомбі. Серед усього розмаїття фільмів пропонуємо подивитися «Сімейку вампірів», «Брати Грімм», сагу «Сутінки» або вічну класику - «Кошмар на вулиці В'язів».

Ну, а вже зовсім дорослим і найсміливішим можна запропонувати подивитися справжній ужастик. З класики для цього вечора найкраще підійдуть «Сонна лощина» або «Вершник без голови», «Вій», «Бууу!», «Гаманець або життя» та багато інших.

Бажаємо вам приємного перегляду і веселого Хеллоуїна!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас