Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати новоспеченим батькам

Що подарувати новоспеченим батькам
 

У ваших друзів або близьких поповнення в родині? Що ж, вітаємо – це прекрасна подія в житті кожної молодої сім'ї. Впевнена, вам також просто не терпиться скоріше привітати новоспечених батьків з довгоочікуваною появою на світ їхнього малюка. Але от питання – як це найкраще зробити? Давайте подивимося!



Поява маляти в сім'ї – це не тільки дуже радісно, але деколи вельми клопітно і накладно, адже дитині, що тільки-но з'явилася на світ, стільки всього потрібно. Пелюшки, повзунки, комбінезончики, сорочечки, носочки, царапки, бодіки, підгузники – і це тільки те, що стосується одягу для новонародженого, не кажучи вже про меблі, предмети для сну, харчування і так далі. Тому замість шикарного букета молодій мамі пропонуємо підійти до цього питання з більш практичної точки зору, хоча і про квіти забувати не варто, але цілком можна обійтися більш скромним букетиком і принести щось корисне в будинок.

Що ж можна подарувати новонародженому? На це питання, звичайно, краще всього дадуть відповідь молоді батьки - деколи краще просто запитати, і вони самі підкажуть, що зараз найбільш потрібно малюкові. Але, якщо ви хочете зробити сюрприз, то краще вибирати з тих предметів, які потрібні дитині постійно і у великих кількостях. Що ж це може бути?

По-перше, звичайно ж, підгузники – сьогодні вони коштують дуже і дуже дорого, і на них в перший час йде істотна частина сімейного бюджету, через що молоді батьки змушені економити на чомусь іншому. По-друге, прекрасним подарунком завжди може стати набір якісних косметичних засобів по догляду за малюком, хоча вони коштують не так вже й дорого, але все одно молодим батькам доведеться регулярно витрачатися на них.

Якщо ви хочете щось зробити своїми руками, щоб річ була корисною і принесла море радості малюкові, можете спробувати виготовити красивий дитячий мобіль на ліжечко, м'яку книжку (нехай не відразу, але теж скоро знадобиться), масажний або розвиваючий килимок.

Самим близьким хочеться дарувати все найкраще, і в цьому випадку якимось простим подарунком обійтися ой як не хочеться. Якщо ви шукаєте щось біль суттєве, можете подивитися в магазині і придбати дитяче автокрісло, радіоняню, яка не раз прийде на допомогу молодій мамі, манеж, гарну ковдру, стільчик для годування, коляску або молоковідсос. Всі ці речі коштують чимало, і такий подарунок не тільки порадує, а й суттєво допоможе у фінансовому плані новоспеченим батькам.

До речі, на честь поповнення в сім'ї, зовсім не обов'язково дарувати тільки те, що безпосередньо пов'язано з народженням малюка. У цьому випадку можна подарувати і домашні прилади, які заощадять час і море сил молодій мамі. Так, відмінним подарунком стане мультиварка, робот-пилосос, кухонний комбайн, миючий пилосос та інше. Повірте, за такий подарунок молоді батьки вам не раз скажуть величезне спасибі після чергової безсонної ночі.

А ось переживати з приводу того, що дитина залишиться без брязкалець та іграшок вже точно не варто – як правило, цього добра дарують з надлишком знайомі, родичі і колеги по роботі. Тому, якщо хочете, щоб ваш подарунок став по-справжньому корисним, просто подумайте про менш очевидні, але такі необхідні речі для кожних батьків.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас