Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Створюємо химерний образ: поради щодо макіяжу для Хеллоуін

Створюємо химерний образ: поради щодо макіяжу для Хеллоуін
 

Хеллоуін – це чи не єдиний день в році, коли нам хочеться виглядати…страшно, в значенні химерно та моторошно. Як досягнути цієї мети за допомогою макіяжу? – Поговоримо про це у нашій статті.



Якщо ви збираєтесь на вечірку в честь похмурого свята - варто продумати свій образ заздалегідь. Макіяж, звісно, має відповідати загальній концепції вашого вигляду, доповнюючи та завершуючи його. В якій іпостасі ви постанете? Спокуслива, але зла відьма? Загадковий упир? Моторошний зомбі? Привид? А може будете героїнею коміксів? Що б ви не обрали - образ має бути продуманим, лише тоді він справить потрібне враження на усіх гостей вечірки.

Ми спробували проаналізувати найпопулярніші Хеллоуін-образи і вивести універсальні поради щодо створення макіяжу для цих образів. Надіємось, наші поради допоможуть вам виглядати неперевершено!

• Подбайте про рівний тон шкіри – це важливо для досягнення потрібного ефекту, адже, при створенні ідеальних темних очей чи насичених губ (звичні атрибути Хеллоуін-макіяжу), обов’язково потрібно подбати про досконалий тон для них.

• Тонуючи обличчя, не забудьте про шию, зону декольте і вуха (хіба вам потрібен образ «маски» - в такому випадку дана порада не актуальна).

• Губи у химерному макіяжі, зазвичай, або дуже бліді (їх можна покрити тональним засобом та припудрити, нанести бліду помаду), або дуже темні. Очі - акцентовані, з використанням накладних вій, підкресленими обома повіками, у фаворитах чорний, темно-синій, сливовий кольори.

• Якщо вам потрібно змінити форму губ чи брів – використовуйте тональний засіб, яким потрібно замаскувати зайве у новій формі, а за допомогою косметичного олівця, тіней, помади - створити нову, необхідну вам форму (наприклад губи «сердечком» та високі тонкі брови як у Королеви Черв’яків з Аліси в Країні чудес).

• Доречними у моторошному макіяжі для Хеллоуіну є різні деталі, на кшталт крапель крові, павутинки, імітації швів, шрамів, ран. Малювати їх зручно за допомогою акрилових фарб, косметичних олівців, тіней.

• Щоби створити ефект «запавши» очей, використовуйте тіні або олівець, зафарбовуючи нижню та верхню повіку та добре розтушовуючи.

• Для створення синяків під очима (актуально, наприклад, для образу зомбі) застосовуйте сливові тіні – нанесіть їх навколо очей пальцями. • Косметичний клей (той, який застосовується, наприклад, для наклеюван

ня накладних вій) можна використовувати і для створення рельєфних елементів: шрамів, шкіри, яка розкладається і т. п. Просто наносите його на потрібні ділянки і даєте підсохнути – він виглядатиме як частинки засохлої, відмерлої шкіри. Поверх клею нанесіть трохи тонального крему, а глибину рані можна надати, окресливши її контури темно-рожевими чи коричневими тінями (без блискіток!).

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас