Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ключова роль білка для росту і розвитку вашої дитини

Ключова роль білка для росту і розвитку вашої дитини

Розвиток Вашої дитини залежить від генетичних особливостей, навколишнього середовища, та харчування. Найважливіша поживна речовина для малюка у перші 1000 днів життя - це білок. Це не дивно, тому що протягом першого року життя діти потроюють свою вагу і ростуть на 2 см за місяць.



Грудне вигодовування – найкращий спосіб забезпечити дитину необхідною кількістю білка. Але коли грудне вигодовування неможливе з якоїсь причини, помічниками батьків у годуванні дитини стають дитячі суміші. Якщо Ви годуєте Вашу дитину сумішшю, Ви повинні переконатися, що вона містить найкращий білок в кількості, що відповідає потребам малюка.

користь білка для дитини

5 практичних порад для росту дитини

• Перш за все здоровий розвиток Вашої дитини, залежить від того, чи відчуває вона себе у безпеці, отримує достатньо любові та уваги.

• Грудне вигодовування є найкращим харчуванням для Вашої дитини, але грудне вигодовування не завжди можливе з ряду причин. Коли Ви купуєте дитячі суміші, слід звернути особливу увагу на кількість білка, що міститься у ній, а також на якість білка в продукті. Лише висока якість та відповідна кількість білка сприятиме здоровому розвитку Вашої дитини. Саме тому коров'яче молоко, яке містить дуже велику кількість білка, не слід давати в якості напою, принаймні, протягом першого року життя, а переважно навіть довше.

• Як і харчування, фізичні вправи відіграють важливу роль у правильному наборі ваги. Найпростіший спосіб розвивати фізичну активність малюка - привчати його до веселих ігор під час купання.

• Велика кількість свіжого повітря також необхідна для здорового росту Вашої дитини. Регулярно виходьте на прогулянки з дитиною, навіть у холодні дні, але переконайтеся, що Ви одягнули малюка відповідно до погоди.

• Дуже важливо ніколи не пропускати жодної з призначених для дитини перевірок з Вашим педіатром! Протягом таких перевірок здоров'я Вашої дитини прискіпливо перевіряється, щоб забезпечити її гармонійний ріст та здоровий розвиток.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас