Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Альтернатива діамантам: з яким каменем вибрати кільце на заручини?

Альтернатива діамантам: з яким каменем вибрати кільце на заручини?
 

Звичайно ж, діаманти – це розкіш, але в першу чергу це – класика, яка ніколи не втратить своєї актуальністі. Мабуть, тому всі ми вважаємо, що кільце на заручини має бути саме з огранованими алмазами. Однак наш час дає всім нам більше свободи, і кільця з кольоровими дорогоцінними каменями на заручини також набирають величезної популярності.



Можливо, ваша кохана не любить діаманти, або якийсь камінь їй подобається більше, а можливо, у вас не вистачає на таку прикрасу грошей. В будь-якому разі, дана стаття присвячується тим, хто вирішив відійти від класики і купити каблучку з кольоровим дорогоцінним каменем. Як її вибрати? Які є варіанти?

Альтернативи діамантам в каблучках на заручини

Почнемо з найсуттєвішою причини, по якій ви можете шукати альтернативу каблучці з діамантом – нестача коштів. У цьому випадку експерти рекомендують не розмінюватися на синтетичні алмази, адже ви купуєте не просто прикрасу, а кільце, яке ваша улюблена носитиме все своє життя. І в цьому випадку не обманюйте її таким чином.

Є безліч інших натуральних каменів – не менш красивих, але більш доступних за ціною. Кільце з одним з них може сподобатися їй ще більше, адже воно буде особливим не тільки з приводу, за яким піднесено, але й зовні (таке навряд чи з'явиться хоча б в однієї з її подруг).

Думаю, ви й самі розумієте, що кільце на заручини – річ дуже символічна. Воно має символізувати щось прекрасне й унікальне, як любов пари, яка збирається створити сім'ю і прожити разом все життя. Кілечко на заручини не обов'язково має бути дорогим, і діаманти – не обов'язкова умова. Головне, щоб воно символізувало ваші почуття і турботу і несло в собі якийсь сенс для вас двох.

Наприклад, є безліч кольорових коштовних і напівкоштовних каменів, які (так вже історично склалося) асоціюються з любов'ю. Ви можете купити кільце з діамантами, що оточують один з таких каменів, а можете вибрати і каблучку з одним великим камінцем.

Червоні камені символізують сердечні почуття, пристрасть і інтерес до життя. У цьому випадку ми, звичайно ж, відразу думаємо про рубін, але тут підійде і червоний гранат, і червоний турмалін, і червона шпінель.

Точно так само і з зеленими каменями – вони символізують вірність. І тут ваш вибір не обмежується зеленим смарагдом, можна також купити кільце із зеленим гранатом або зеленим турмаліном.

Блакитні камені в прикрасах символізують духовність і чистоту. У цьому випадку ви можете зробити вибір на користь сапфіра, блакитної або синьою шпінелі, лоліта і синього турмаліну.

І давайте не будемо забувати про те, що завжди асоціювалося з ніжною любов'ю і весіллям більш за інші камені – це перли. Кільце з ними завжди буде ніжним і прекрасним, тим більше, перлину також можна оточити розсипом крихітних діамантів.

Ще одна цікава традиція – використовувати камінь за знаком зодіаку майбутньої власниці каблучки (до речі, такі ж камені, за своїм гороскопом, ви можете вставити і в свою обручку). Така прикраса буде пов'язана зі своїм володарем на дуже особистому рівні і напевно не раз допоможе в житті, адже, як відомо, натуральним каменям за гороскопом приписується безліч магічних якостей.

Загалом, яким би не був ваш бюджет, що б ви не хотіли сказати своїй другій половинці даною прикрасою, у вас завжди є безліч прекрасних варіантів. А прикрасу зі штучними діамантами можна подарувати і на день народження).

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас