Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати дитині до Дня святого Миколая? (частина 2)

Що подарувати дитині до Дня святого Миколая? (частина 2)
 

Дошкільнята

Чим старша дитина – тим більше розширюється спектр її захоплень, уподобань, відкриваються нові таланти, формується своя система цінностей, а відповідно – з’являються нові ідеї для подарунків. Дітям після трьох років стають особливо цікавими різноманітні конструктори, мозаїки, головоломки.



В цьому віці майже всі малята люблять малювати, ліпити з пластиліну, вирізати… Отже різні набори для творчості – вдалий вибір. Сюди ж віднесемо набори фломастерів, фарб, олівців. Все це і багато інших цікавих подарунків для малечі ви зможете вибрати в інтернет-магазнині Bodik.com.ua - величезний асортимент дитячих товарів і приємні ціни тут вам гарантовано! Самокат, велосипед, ролики – класика, яка радує малюків в усі часи.

Діти в такому віці вже можуть оцінити такий дарунок, як книга. На щастя, вибір дитячої літератури сьогодні надзвичайно широкий: збірка казок чи віршів з красивими ілюстраціями, захоплююче оповідання, загадки, книга-пазл… Обирайте яскраві та якісні варіанти.

Щодо практичних подарунків – одяг все ще залишається актуальним (вітаються моделі із зображеннями улюблених героїв), тут і затишна піжама, і тепла курточка, і набір шапочка + шарфик + рукавички (тільки не прогадайте з розміром). Покривало на ліжко (в цьому віці в малюка вже точно є власне ліжко, власна кімната, або, хоча б, куточок в домі) з актуальними принтами – добра ідея для подарунку.

Різні набори для цікавого і веселого навчання, як от «розмовляючі» плакати і дошки, магніти у вигляді букв і цифр, навчальні годинники, іграшки і з циклу «порахуй і розфарбуй» і т. ін.

Дитина має хист до музики? Іграшкові музичні інструменти – чудовий презент. Головне, щоби іграшка була якісною, видавала приємні звуки і була візуально максимально близькою з оригіналом.

Іграшки на дистанційному керуванні порадують дітлахів, тим паче, у цьому віці вони вже можуть самостійно справлятися з ними.

Робот-трансформер, набір літаків чи іншої техніки, набір іграшкових інструментів – для хлопчика; чарівні феї, красиві довгокосі принцеси, набір для кухні – для дівчинки, такі подарунки все ще актуальні.

7-12 років

Дитина ходить в школу, вона має друзів, кумирів, вона входить до певного кола, компанії. В даному віці дуже важливо прислухатися до думки дитини, якщо ви бажаєте вгодити з подарунком. Навіть, якщо ви впевнені, що ця кофтина виглядає дуже стильно, є високоякісною – а дитина не хоче навіть дивитися в її бік, такого краще не купувати і не дарувати, аби не зіпсувати настрій.

Спектр подарунків вже дуже широкий, додаються більш коштовні презенти, такі як смартфон, планшет, комп’ютер, без яких ніяк у сучасному світі.

Настільні ігри – ще один захоплюючий подарунок, який може зацікавити дитину в цьому віці.

Підлітки

Вгодити підлітку з подарунком – справа не з легких. З іншого ж боку – зі старшою дитиною ви можете легко обговорити всі нюанси, в цьому віці діти часто вже самі роблять замовлення на ті чи інші презенти. Поспілкуйтесь з дитиною, поцікавтесь, можливо вона давно мріяла піти на якісь курси, відвідати концерт, або ж має інші бажання.

Автор: Марта Павлюк

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас