Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

2016 наближається: у чому зустрічати Новий рік?

2016 наближається: у чому зустрічати Новий рік?
 

Новий рік – це завжди очікування дива, а ще – веселощі, побажання, компанія близьких людей… Навіть побутує така приказка: як рік зустрінеш – так його і проведеш.



Символом 2016 є Вогняна Мавпа – енергійна і весела, яка не всидить на місці ні хвилини. Як обіцяють астрологи, 2016 – рік перспектив, нових можливостей, нових ідей і змін на краще. Тож, знаючи усе це, хочеться вже починати підготовку до новорічної вечірки. Цього річ вона просто мусить бути галасливою, веселою, пустотливою, адже господарці року - Вогняній Мавпі, навряд сподобається похмура гримаса на вашому обличчі ;). Якщо ви вже знайшли свою пару – відправляйтеся на вечірку разом з коханим, а от самотнім жінкам і чоловікам астрологи приготували ще один сюрприз – обіцяють, що цього року вони обов’язково знайдуть свою половинку, адже нові знайомства, флірт, кохання пророкують більшості знаків Зодіаку. То, може, саме новорічне святкування стане початком щасливої історії у вашому житті?..

Ну і як не вірити таким оптимістичним передбаченням на 2016 рік, який обіцяє бути насиченим і креативним? Тож, якщо ви вже до кінця хочете вгодити Вогняній Мавпі, маєте виглядати в Новорічну ніч так, як їй сподобається. А подобається їй, звісно, все те, що яскраве, блискуче, переливається кольорами і збуджує зір, адже стихія її – Вогонь. І саме червоний колір правитиме балом – символ пристрасті, впевненості, енергії, успіху, влади. Також, до душі господарці-Мавпі буде помаранчевий, рудий, золотий, бордо, кораловий. Якщо ж ви переконані, що ці теплі відтінки категорично не личать вам, маєте знати, що Мавпа симпатизує і синьому та зеленому кольорам (вони теж «живуть» у полум’яних язичках). Отже, на щастя, є з чого вибрати.

Додатковий блиск, яскраві прикраси – лише вітаються. Ви можете урізноманітнити лаконічну сукню яскравими аксесуарами, блискучими акцентами, додавши святковості і «новорічності» образу. Дорогоцінні метали, блискучі камені, мерехтливі стрази – все це актуально. Звісно, Мавпі до вподоби креативність і неординарність, а ще – розкіш, тож детально продумайте свій лук, аби виглядати саме так.

Астрологи запевняють: якщо ви правильно підберете свій новорічний образ - удача цілий рік буде знаходитися поруч і допомагатиме у всьому. Принаймні, ми вам цього щиро бажаємо. І пам’ятайте, мавпа – добродушна тварина, вона пробачить вам «неправильний» колір сукні і відсутність блискучих аксесуарів, але сумного і похмурого настрою в Новорічну ніч – ніколи ;)

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас