Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Негайної допомоги потребує 2-річний Ігор

Негайної допомоги потребує 2-річний Ігор
 

Хлопчику потрібне лікування, на яке у батьків не вистачає коштів. Данкевич Ігору немає і трьох рочків, а йому доводиться боротися за своє життя. Дитині поставили страшний діагноз – медулобластома задньої черепної ямки, М-0 форма.



"Говорили, що шансів немає, але ми пішли на свій страх і ризик, та в Києві в Інституті раку йому видалили пухлину в голові, після чого трапився ще парез лицевого нерва зліва (перекосило обличчя). Ми пройшли вже 14 блоків хіміотерапії", - розповідає мама хлопчика.

Зараз дитина потребує наступного курсу хіміотерапії, але у батьків катастрофічно не вистачає коштів. Вони у відчаї і благають допомоги у небайдужих людей.

"Ми знаходимося в Черкаському обласному центрі онкології та гематології для проходження ще п'яти курсів хіміотерапії, на даний момент нам потрібно 50 000 грн. Щоб поставити нашого малюка на ніжки, на жаль, у нас більше немає коштів. Будь ласка, допоможіть!!!" – просить жінка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк № картки
5168 7572 6457 6226
одержувач Данкевич Анна Вікторівна
тел.: +38 093 042-5026 (бабуся Ігоря)

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.

Терміново потрібна допомога Жені Тарасюк (2 роки, Україна)

Збір відкритий на курс в МКВЛ ім.Козявкіна м.Трускавець, який буде проходити з 13.06.2016 по 25.06. 2016.

Діагноз малюка: ДЦП, спастичний тетрапарез.
Сума збору 11088,13грн (44352,52 грн.)
Термін збору – до 13.06.16