Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунки на Новий Рік для найменших

Подарунки на Новий Рік для найменших
 

Ваш малюк не так давно побачив уперше світ своїми очима? Це ж прекрасно, і попереду на нього чекає багато нового і цікавого. Ще стільки всього потрібно буде дізнатися про цей світ – про погоду, природу, рідних, себе і, найприємніше, про те, що таке свята і подарунки. Наближається Новий Рік, і нехай ваш малюк ще зовсім малий і не запам'ятає своє перше або друге свято, це не привід залишати малюка без подарунка. Чим же можна порадувати дитину?



Якщо взяти до уваги вік від 1 до 3-4 років, то з упевненістю можна сказати, що в такому ранньому дитинстві ваш малюк не зможе сказати, що б він хотів знайти під ялинкою, і навіть натякнути, адже коло його інтересів ще не сформувалося. На жаль, і морем солодощів, за що так обожнюють Новий Рік багато дітей, не завжди можна порадувати малюка.

Що подарувати дівчинці

Найменші принцеси будуть раді розвиваючому килимку з купою цікавинок, які допоможуть у вивченні навколишнього світу. Дівчинці трохи старше буде дуже приємно отримати в подарунок плюшеву іграшку, гарну ляльку, коляску для своїх іграшок, набір посуду для приготування своїх перших шедеврів або ошатну сукню, як у справжньої принцеси. У цьому віці дівчатка так хочуть здаватися дорослими і в усьому намагаються слідувати улюбленій мамі.

Що подарувати хлопчикові

Грудничку також сподобається яскравий і захоплюючий розвиваючий килимок. Крихітному непосиді від року, який любить все розбирати на маленькі запчастини, неодмінно сподобається конструктор з великих деталей – з ним він зможе кожен день будувати і знову розбирати свої будови. У віці 2-3 років можна подарувати малюкові велику барвисту машину, а в 3-4 роки хлопчик неодмінно оцінить набір юного ремонтника, з різноманітними шурупами, болтами і викрутками.

Універсальні подарунки

З більш універсальних подарунків кожному малюку сподобається яскрава барвиста книга з безліччю картинок, дзиґа з вбудованими світлодіодами, казковий нічник або інтерактивна книга. Якщо ваша дитина обожнює малювати, можливо, ідеальним подаруночком під ялинку стане великий набір олівців, фарб, пастелей або фломастерів, щоб вашому чаду було ще приємніше насолоджуватися улюбленим заняттям.

Але не забувайте, що подарунок малюкові повинен бути не тільки цікавим і приємним, але і нести користь, тому вибирати варто з розвиваючих іграшок – вони допоможуть малюкові в процесі гри краще пізнати навколишній світ.

Щасливого Нового Року Вам і вашим дітям!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас