Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї для дитячих свят взимку

Ідеї для дитячих свят взимку
 

Зима, звичайно, прекрасна пора року, але ось що стосується свят – не дуже зручне. Виходить, на природу не піти, за місто теж не поїхати, і всі варіанти святкування тільки і зводяться, що до відзначення вдома або кафе, особливо якщо мова йде про дитяче свято. Ну а куди ж по такій погоді ще можна піти з дітьми, і що б такого ще придумати на дитяче свято взимку?



Крижане царство

А ви давно були на ковзанці? Лід і ковзани – що може бути веселіше і краще для святкування дитячого дня народження! Не вмієте кататися? Що ж, тоді зберіть всю компанію друзів вашого малюка, найміть одного аніматора і одного інструктора, які в процесі гри швидко і вправно навчать всіх кататися, і море радісних емоцій вам забезпечено!

Серце Антарктиди

А як щодо того, щоб відправитися в справжній похід підкорювати серце самої Антарктиди? Хоч звучить це і грізно, насправді все набагато простіше – запасаємося теплим одягом, гарячими напоями, теплою їжею і вирушаємо дружною компанією підкорювати гірки і кручі на санках в найближчій балці. При цьому, якщо у вас є машина, можна залишити її поблизу, щоб діти завжди могли «повернутися на базу» і погрітися, якщо замерзнуть, або перекусити. Така пригода вже точно запам'ятається надовго, правда підійде для трохи постарших діток.

Веселі пінгвіни

Ці кумедні і дуже веселі істоти завжди асоціюються у нас зі снігом і холодами. Їх незграбність і особлива манера поведінки викликає стільки розчулення як у дорослих, так і у дітей, що кожна дитина буде шалено рада приміряти на себе роль цієї милої тварини. Що ще можна придумати? Як завжди, пригощання і напої у відповідному стилі, а родзинкою вечора може стати вивчення коронного танцю всіх пінгвінів!

Вечірка сніговиків

Ну хто ж не любить ліпити сніговиків?! Якщо снігу за вікном достатньо, можна спочатку відправитися всією дружною компанією у двір ліпити справжнього сніговика, а потім за столом ділитися емоціями та враженнями. Якщо ж снігу занадто мало або він погано ліпиться, тоді можна залишитися вдома і влаштувати конкурс на найкращого сніговика з підручних матеріалів – подивимося, у кого на що фантазії стане!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас