Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Допоможіть врятувати життя дитині

Допоможіть врятувати життя дитині
 

Велике спасибі, що Ви читаєте цей лист, спасибі за те, що робите велику справу – рятуєте життя маленьких дітей. Завдяки Вам, наші діти можуть жити, радіти і радувати своїх близьких.



Мене звуть Наталія. Я – щаслива мама трьох дівчаток. Але, на превеликий жаль, середня наша донечка, Яночка, народилася зі складним вродженим пороком серця: серединно-розташоване серце, подвійне відходження магістральних артерій від правого шлуночка, атрезія легеневої артерії, коригуватися транспозиція магістральних артерій, недостатність лівого атріовентрикулярного клапана 2 ступеня.

Про порок ми дізналися на 25-му тижні вагітності, консультувалися з провідними кардіохірургами Москви, прогнози були невтішними. У той момент світ перевернувся для нас, нічого не радувало, я все думала, за що моїй дитині судилося через все це пройти. Але незважаючи ні на що, ми зберегли вагітність і народили найулюбленішу дівчинку на світі.

Першу операцію доньці зробили на 2-у добу після народження (накладення безіменно-легеневого анастомозу). Потім було півтора року очікування другого етапу. Лікарі дали час нам підрости, але стан погіршувався, різко впав гемоглобін і насичення киснем (з 74% до 47%). До другого етапу ми підійшли у важкому стані, і операцію Гленн, яку планували зробити, проводити було ризиковано, тому наклали друге підключичної-легеневий анастомоз.

Позаду три операції (остання була в січні 2015р.), післяопераційні ускладнення, три важких роки життя. Яночка погано набирала вагу, у неї завжди не було апетиту, навчилася ходити вона тільки в півтора роки.

Зараз вона мріє колись піти в дитячий садок, займатися в басейні, як старша сестра. Вона дуже любить танцювати і знає напам'ять кілька дитячих пісеньок.

Попереду нас чекає 4-й етап корекції вади – операція Фонтен. Ми звернулися в клініку Asklepios в Німеччині, і вони готові прооперувати Яну вже на початку 2016 року. Але рахунок на суму 44600 євро, який виставила клініка, ми не в силах оплатити. Тому змушені просити допомоги у Вас, шановні благодійники. Ми дуже сподіваємося, що завдяки Вам нам вдасться поїхати до Німеччини і зробити цю операцію, а значить, отримати шанс на повноцінне життя дочки.

Ми мріємо, щоб наша донечка бігала, грала зі своїми однолітками на майданчику, без втоми і напруги, а поки їй доводиться стояти осторонь і лише спостерігати за всім, що відбувається.

Але ми віримо в щасливе майбутнє нашої дитини, що вона все подолає і з Вашою допомогою стане здоровою, життєрадісною дитиною!

З повагою, сім'я Неяскіних.

Способи надання матеріальної допомоги:

1) Банківська картка Ощадбанку Росії (Visa) номер: 4276 +6800 1319 1208.

2) Номер Білайн для пожертвувань: +79680706072. (Всі кошти зібрані даними способом, виводяться на рахунок у банку)

3) QIWI гаманець: 9055436448.

4) Яндекс Гроші: гаманець: 410012487400715

Телефон для зв'язку: +79055436448 Неяскіна Наталія.



Неяскіна Яна

Дата народження: 11.06.2012
Необхідно зібрати на лікування: 3.211.200 рублів.
Залишилося зібрати: 1.609.345 рублів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.

Батьки благають про шанс на життя дитини

17 березня Єгорку виповнилось три рочки, та замість подарунків і веселощів дитина знаходиться в лікарні. Хлопчику поставили діагноз Лімфома Беркета. При такому захворюванні стадія розвитку пухлини не визначається, але за симптомами все схоже на 4-ту стадію, адже лімфома росте швидкими темпами (за добу може збільшуватися вдвічі), а метастази вже пішли в кістки.