Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Автомобіль на весілля – це важливо

Автомобіль на весілля – це важливо

При організації весілля важливий кожен нюанс, всі деталі мають значення, адже весілля – по істині особлива подія. Організація весілля – складний процес, який не терпить недоліків і помилок, все має бути просто ідеально. Серед інших турбот, організаційних моментів – вибір машин, весільного кортежу. Адже крім чисто практичних завдань, таких як переміщення молодят і гостей торжества, створення комфортних умов для них, які виконує весільний кортеж, це ще й прикраса свята. Правильно підібрані автомобілі на весілля добре підкреслять загальний стиль події, а також подарують весіллю потрібний статус, внесуть важливі акценти.



І правда, коли мова йде про весільний кортеж, звичні функції, які виконує автомобіль в нашому житті, дещо відступають на задній план, поступаючись місцем вишуканості, красі, створенню потрібного образу. І для цього підійде не кожна машина, адже авто на весілля має відповідати всій урочистості події.

Яке весільне авто вибрати?

У багатьох при словосполученні «весільний автомобіль» відразу в уяві повстає лімузин. Так, лімузин – це розкішно і красиво, але це, звичайно, не єдиний варіант для такої події. Ефектно і вишукано підкреслять стиль вашого весілля ретро-автомобілі, статусні джипи, класичні легкові авто, зухвалі спортивні моделі машин, розкішні кабріолети... іноді молодята обирають і зовсім несподівані варіанти, як, наприклад, великі вантажні машини (погодьтеся, коли наречений ефектно приїжджає до нареченої на великій вантажівці – це сміливо і неординарно!). Але той варіант, який буде доречним на вашому весіллі, вибирати тільки вам.

На що звернути увагу при оформленні договору оренди?

Якщо ви вже визначилися зі стилем машини на весілля, півсправи зроблено. Залишилося звернутися у фірму, яка надає послуги оренди авто, і замовити потрібні машини на потрібну дату.

Складаючи договір про оренду автомобіля на весілля, спочатку уточніть важливі деталі:

• моделі машин, які надає в оренду дана фірма;

• їх колірні варіанти;

• інформацію про шофера (наприклад, як він буде одягнений, чи допоможе молодятам та гостям при посадці в машину і при виході з неї, та інші важливі моменти);

• скільки чоловік поміститься в ту машину, яка вас зацікавила;

• що входить в ціну оренди (наприклад, чи надає компанія послугу прикраси авто, якщо ні – як можливо заздалегідь це здійснити);

• скільки коштує кожна додаткова година оренди;

• чи залежить ціна від відстані.

Перед підписанням договору перевірте, чи уточнили ви всі важливі деталі, додаткові нюанси, ваші індивідуальні прохання, і чи внесені вони в контракт.

У контракті має бути вказана марка авто, його колір, модель, час подачі авто, місце, куди воно буде подано, а також інформація про місце, куди (і коли) авто повинно вас доставити. Підтвердіть бронювання авто десь за півтора тижня до весілля.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас