Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї до Дня святого Валентина: Романтичний сніданок в ліжко – зробіть ранок коханого особливим

Ідеї до Дня святого Валентина: Романтичний сніданок в ліжко – зробіть ранок коханого особливим
 

Наближається найромантичніший день в році – День усіх закоханих. Багато з нас починають розмірковувати над тим, як вони його проведуть, чим здивують свою половинку, який подарунок приготують? Звісно, ми намагаємось радувати коханих не лише по святах, але День святого Валентина – той день, коли нам особливо хочеться романтики, коли слово «кохаю» звучить як ніколи трепетно, а поцілунки стають особливо ніжними.



Хочете подарувати коханому гарний настрій на весь день, зарядивши його позитивом та настроївши на романтичний лад? – Тоді починайте з самого ранку. Ранок – старт дня, чудовий час для добрих слів, теплих обіймів. Здивуйте коханого чоловіка: розбудіть його ніжним поцілунком і ароматним сніданком у ліжко. Ваші старання не залишаться не оцінними ;). А головна винагорода, яку ви отримаєте – гарний настрій на весь день для вас обох!

Організаційні моменти

Почнемо з банальностей, без яких нікуди. Звісно, для того, щоби втілити ваш прекрасний задум у життя, потрібно трохи підготуватися. Спершу ви маєте вирішити, що саме будете готувати на романтичний сніданок. Уявіть весь процес: як ви подаватимете сніданок, як його оформите, тоді стануть зрозумілими багато нюансів, які потрібно заздалегідь приготувати і продумати. Адже зранку у нас, зазвичай, обмаль часу, ми поспішаємо. Тож буде дуже прикро, якщо ваш задум з романтичним сніданком у ліжко не вдасться втілити тільки через те, що ви не встигли, або не продумали чогось важливого.

З вечора, окрім продуктів для сніданку, приготуйте красивий посуд, в якому він буде поданий, тацю (піднос, столик) – те, що знадобиться для доставки сніданку в ліжко, елементи декору, без яких ніяк в цей романтичний день. Нехай все буде напоготові, щоби вранці не тратити дорогоцінного часу на організаційні моменти. Також врахуйте, що зранку вам буде потрібен деякий час на те, аби привести себе в порядок. Мова, звісно, не йде про нанесення макіяжу чи переодягання в якийсь спеціальний одяг (ну, хіба вам так хочеться ;) ), але ви, звісно, захочте вмитися, причесати волосся і. т. ін., щоби постати перед коханим у найкращому світлі. Тож врахуйте і ці приготування, аби вчасно прокинутися і все пішло за планом.

Що приготувати?

Ідей для романтичних сніданків насправді існує безліч. Все залежить, в першу чергу, від ваших уподобань. Тобто якщо ви з коханим звикли снідати кавою і круасанами, то немає сенсу готувати складні страв. Можливо ваш мужчина любить снідати кашею, або яєчня – його ідеальний сніданок. Ви точно про це знаєте, тож постарайтесь цього ранку вгодити на всі сто, тобто приготуйте його улюблений сніданок і саме так, як любить він. Експериментувати не варто, для цього у вас будуть інші ранки. А сьогодні нехай все буде так, як він любить найбільше. Якщо ви ще не довго разом і вам не відомі усі гастрономічні уподобання і вранішні ритуали коханого – обережно поцікавтесь про них заздалегідь. Делікатні запитання допоможуть вам провести ефективну розвідку та зібрати необхідну інформацію до Валентинового дня.

Декоруємо – це важливо

Зрозуміло, що романтичний сніданок у ліжко має виглядати красиво, вишукано і оригінально. Тому заздалегідь продумайте подачу і оформлення. Основними символами цього дня завжди залишатимуться серця, троянди, купідони, милі ведмежатка… Головне не переборщити, адже готуємо, все таки, для чоловіка. Гарний варіант – приготувати саму страву, чи якийсь її елемент у вигляді серця, наприклад, класикою вже стали «сердешні» яєчні, бутерброди, млинці у формі серця. Подавайте сніданок у красивому посуді – це створить святкову атмосферу. Додавати романтичного настрою можуть тематичні серветки (наприклад з купідонами), складені особливим чином, дрібні деталі, як, наприклад, милі серця на паличках, які можна помістити у мініатюрну вазочку.

Якщо ваш коханий любить ранкову каву (можливо – це його звичний сніданок і зранку він більше нічого не вживає), спробуйте оздобити і її. Можливо вам вдасться намалювати серце на кавовій поверхні за допомогою спіненого молока. Або ж каву можна прикрасити збитими вершками, а зверху вивести акуратне серце за допомогою шоколадного топінгу, чи, користуючись спеціальним трафаретом, зробити малюнок за допомогою меленої кориці. Ідей багато, все залежить від уподобань коханого та вашої вправності.

Словом – фантазуйте! Але і не захоплюйтесь занадто з декором, не починайте складних приготувань. Сніданок має виглядати вишукано, а не строкато, а ще – просто і невимушено.

Ми впевнені, що ваша кохана людина буде приємно здивована таким сюрпризом, оцінить ваші старання і турботу. А головне – весь святковий день увінчається успіхом і гарним настроєм, адже він розпочався з ароматного сніданку, приготованого руками тієї, яка кохає.

Щасливого вам Дня святого Валентина! ;)

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас