Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Приводимо себе в порядок із задоволенням, або як зробити вбиральню максимально комфортною

Приводимо себе в порядок із задоволенням, або як зробити вбиральню максимально комфортною

Нехай вбиральня – це те місце, де протягом дня ми проводимо найменше часу, але від комфорту і зручності цієї кімнати нерідко залежить ваш настрій, здоров'я і краса. Погодьтеся, адже починати свій день з душу і вмивання в затишній і, головне, зручній обстановці, яка відповідає всім вимогам кожного члена сім'ї, набагато приємніше. Як цього досягти?



Ванна, умивальник і унітаз – невід'ємні складові кожної вбиральні. Якщо хочете досягти максимального комфорту, тоді саме цим предметам варто приділити особливу увагу.

Найбільш оптимальною моделлю для домашнього використання кожним членом сім'ї вважаються унітази з похилою напівгоризонтальною чашею – в цьому випадку вода і забруднення не будуть затримуватися на поверхні виробу, зберігаючи його привабливий зовнішній вигляд.

Різноманітність форм і розмірів сучасних сантехнічних виробів здатна вразити навіть найвибагливіших покупців. Але часто буває так, що в гонитві за незвичайним дизайном, зручність використання таких виробів залишає бажати кращого. Вибираючи сантехніку для будинку, краще віддати перевагу класичним моделям, надійність і комфорт яких вже перевірені часом.

Вибрати ідеальну сантехніку для свого будинку вкрай просто – для цього просто ще в магазині спробуйте підійти до вподобаного виробу, скажімо раковини, і уявіть, що ви вмиваєтеся. Вам зручно і нічого не заважає? Лікті не впираються в краї? Тоді вітаємо – ви знайшли те, що хотіли! Ідеальним варіантом вважаються раковини, глибиною від 50 і в діаметрі до 65 сантиметрів.

Що ж стосується самої ванни і душової кабіни – не варто стіснятися в магазині сантехніки, а краще спробуйте уявити, як ви будете лягати в ванну або заходити в душ, перевірте ручки на міцність, уважно роздивіться кожен сантиметр на наявність тріщин або нерівностей в покритті. При цьому не бійтеся здатися дивними, адже ви просто обстежуєте товар до покупки, як ви звикли це робити перед будь-якою іншою покупкою – навряд чи хоч один консультант обуриться вашою поведінкою. Важко зважитися? Тоді уявіть, що ви вибираєте собі ліжко – хіба вам заборонять на нього прилягти в магазині або присісти на стільчик?!

Хороша якісна сантехніка – це запорука комфорту вашої вбиральні, але це ще не все. Якщо у вас є маленькі діти, для того щоб ваша ванна стала комфортною для кожного члена сім'ї, не забудьте придбати невелику табуретку – це допоможе вашому малюкові самостійно дістатися до унітазу і раковини. А ось, що стосується розміру, то вже давно відомо, що діти можуть без зусиль користуватися раковиною або унітазом «дорослого розміру».

Якщо хочете, щоб сантехніка у ванній прослужила якомога довше, віддавайте перевагу виробам з кераміки – вони стануть хорошою основою на довгі роки. На сайті miraggio.com.ua/umyvalnik/all ви зможете вибрати саме такі умивальники і ванни – високої якості і за демократичними цінами. Ну а домашній текстиль та креативні полички допоможуть створити особливу неповторну атмосферу у вашій вбиральні.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас