Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Обираємо букет до 8 березня: коханій, мамі, колезі…

Обираємо букет до 8 березня: коханій, мамі, колезі…
 

8 березня – свято весни і краси, цього дня кожна жінка мріє отримати якийсь подарунок, комплімент, додаткові знаки уваги від сильної половини людства. Найбільш жаданим презентом є, звісно, букет квітів, це вже своєрідний атрибут свята, без якого важко собі уявити цей весняний день. І справді, який би дорогий та цінний презент ви не приготували особливій для вас жінці, в День 8 березня вона чекатиме від вас також квітів.

Зробити приємний сюрприз дорогим вам жінкам допоможе інтернет-магазин "Flower Avenue" - http://floweravenue.com.ua/dostavka-cvetov, де ви зможете  замовити найсвіжіші і найчарівніші композиції з доставкою. Вам залишається лише вибрати! То ж, як обрати букет для коханої, які квіти варто дарувати мамі (тещі, тітці), а що обрати для букету колезі?

Букет для коханої

Ви вже, напевне, знаєте, які квіти любить ваша кохана, яким відтінкам надає перевагу. Проте, не зациклюйтесь на чомусь одному, кохана оцінить ваші старання, якщо ви з фантазією підійдете до вибору букету для неї. Навіть якщо ви точно знаєте, що орхідеї (троянди, тюльпани…) – її улюблені квіти, спробуйте урізноманітнити букет свіжими штрихами. Ніжні натури надають перевагу м’яким, пастельним тонам, якщо ваша кохана – лагідна і мила дівчина, підберіть для неї спокійний і елегантний букет, який личитиме її натурі. Більш емоційні, чуттєві панянки оцінять яскравий, неординарний букет, побудований на контрастах, в якому, наприклад, поєднуються пристрасні пурпурові троянди і невинні білі ромашки. Якщо ваша кохана – філософська натура, яка любить розгадувати таємниці цього світу, має свою, особливу, думку стосовно всіх питань – здивуйте її оригінальністю букета: зверніть увагу на насичені тони фіолетового, синього, незвичні барви і квіти з розряду «нестандарт».

Букет для мами, тітки, бабусі…

Вибір букету для мами - дуже трепетний момент в будь-якому віці. Проте, ми керуємось не лише своїми емоціями, а й загальноприйнятими правилами. Якщо слідувати їм, то що старшою є жінка – то яскравішими і більш насиченими можуть бути відтінки букету, який їй підносять. Звісно, всі правила є лише умовностями, тож якщо ви знаєте, що ваша мама (тітка, теща, бабуся..) обожнює білі тюльпани – правила можна відсунути на задній план.

Букет для колеги, начальника

Зазвичай, обираючи квіти для колег, чоловіки керуються безпрограшним правилом: обирають так-звані «універсальні» букети. Адже ви не можете враховувати всіх вподобань кожної з колег по тій простій причині, що ви їх просто не знаєте. До універсальних квітів, які будуть доречними для букету колезі, начальнику належать нарциси, лілії, тюльпани, іриси, гладіолуси. Також, строгі гербери – гарний вибір для букету колезі чи навіть босу, такий букет символізуватиме повагу, визнання. Щодо кольорової гами – вона має бути стриманою і спокійною. Надто яскраві тони, або надмірна ніжність тут будуть недоречними. Хоча, якщо зі своїми колегами ви спілкуєтесь доволі тісно, дружите – всі правила стають умовностями.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас