Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Маленькому Микиті потрібна допомога на лікування

Маленькому Микиті потрібна допомога на лікування
 

Ваші добрі серця і бажання допомогти багатьом дітям викликає сильне почуття подяки. Тепер і наша сім'я дуже сподівається на Вашу допомогу!



Микита, наша єдина і довгождана дитина, народився 05 квітня 2015 року. За кілька тижнів до народження лікарі на УЗД поставили нам страшний діагноз – вроджена вада серця: атрезія легеневої артерії, інверсія шлуночків, транспозиція магістральних судин.

На 4-й день життя Микиту прооперували лікарі Філатовської лікарні, поставили трубку-міст (анамостоз), допомогли серцю працювати. Ми всією сім'єю переживали цю операцію і подальше відновлювальне лікування. Сиділи і тримали синочка за руку, а він боровся за своє життя.

Перші 6 тижнів свого життя Микита провів в лікарні. Потім нас виписали додому. Микита почав одужувати і розвиватися практично нарівні з однолітками. Влітку він уже прекрасно впізнавав всіх членів сім'ї, посміхався і агукав у відповідь. Любив грати з підвісними іграшками, міг по півгодини їх смикати і слухати, як грає мелодія.

Коли Микита трохи підріс, ми помітили, що він трохи відстає у фізичному розвитку: сидіти почав пізно, спинка була слабка, м'язи не дозволяли. Ми робили йому масаж кілька разів на день, щоб підвищити тонус м'язів. І результат не змусив себе чекати – спина зміцніла і він сів. Ми так були раді цьому маленькому досягненню!

Все йшло добре, і тільки лікарські новини не радували нас. Щомісяця ми їздили на обстеження до кардіолога. Лікарі повідомили нам, що треба буде зробити другу операцію в віці одного року, і, можливо, третю, коли Микиті буде близько 3-х років.

У грудні 2015 Микита захворів. Висока температура, і швидка відвезла нас в інфекційну лікарню. Так свій перший Новий Рік Микита зустрів в лікарняній палаті. Лікарі не могли поставити точний діагноз, розуміли, що захворювання інфекційної природи, але в чому справа, було важко визначити. Ми провели в лікарні місяць, і, здається, що Микита перехворів декількома хворобами за цей час.

Зараз якраз підходить час другої операції на серці Микити. Тієї, де лікарі сформують йому майже стандартне серце. Тієї, що дозволить йому жити нормальним життям, як усі його однолітки.

Ми вирішили звернутися в Німецький Кардіологічний центр в Берліні, лікарі там мають великий досвід успішного проведення подібних операцій і готові нас прийняти. Клініка виставила нам рахунок на лікування. Ми разом з родичами змогли зібрати лише половину потрібної суми, але нам не вистачає 20 000 євро, сума все одно величезна! Тому зараз звертаємося до вас за допомогою, дорогі благодійники!

Микита дуже життєрадісний малюк, любить слухати дитячі пісеньки, які я включаю йому. Іноді мені здається, що він навіть намагається підспівувати мелодію. У сина вже проявляється характер, з'явилася улюблена їжа - м'ясо і фрукти, а ост кашу він не любить, навіть відвертається від ложки.

Ми з надією звертаємося до Вас! Будь ласка, допоможіть нашому синочкові рости здоровим!

C повагою, родина Микити.

Способи надання матеріальної допомоги:

1. Банківська картка Сбербанк Росії (Visa) номер: 4279 6800 1052 5397

2. Номер Білайн для пожертвувань: +79651543606. (Всі кошти зібрані таким способом, виводяться на рахунок в банку)

3. Яндекс Гроші: гаманець: 410013737771655

4. QIWI гаманець: 9651546986

Телефон для зв'язку: +79651546986 Проніна Олена



Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя Богданчику

Діагноз: медуллобластома.
Потрібна негайна хіміотерапія.
Життя = хіміотерапія = 12 000$

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.