Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ігрові намети і будиночки: чому вони так подобаються малюкам?

Ігрові намети і будиночки: чому вони так подобаються малюкам?
 

Улюблена гра багатьох малюків – спорудження різних хатинок-халабуд для ігор: в будинку і на вулиці, на дивані, під столом… А якою омріяною для багатьох є хатинка на дереві! Така пристрасть дітей до різного роду наметів, будиночків пояснюється бажанням створити власний простір, свій маленький світ, де дитина – господар, де можна диктувати свої правила, хазяйнувати як заманеться. Це справді так захопливо! Кожен, мабуть, зараз згадав своє дитинство, адже така любов до халабуд-наметів поза часом, із покоління в покоління діти грають у ту ж саму гру – будують хатинку.



Сучасні діти, звісно, мають більше пристосувань для ігор, ніж їхні ровесники кілька десятків років тому. Виробники дитячих іграшок пропонують широкий асортимент подібних забавок: ігрові намети, будиночки, цілі замки, лабіринти і маленькі містечка на будь-який смак (і гаманець). Тож малюкам вже немає потреби облаштовувати свої «оселі» із підручних матеріалів: стільців, покривал і подушок. Красивий, надійний, вигадливий будиночок для ігор можна придбати. Та от батькам тут доводиться нелегко: як обрати якісний варіант, іграшку, яка довго послужить, сподобається малечі, та ще й не коштуватиме захмарних грошей?

Найголовніше – безпека

У всіх питаннях, які стосуються дітей: їжа, облаштування дитячого побуту, покупка іграшок і т. п., на першому місці завжди стоїть питання безпеки. Адже яскрава іграшка, яка приваблює дитячий зір – це не завжди безпечна іграшка. Матеріал, з якого виготовлений будиночок – запорука надійності і безпечності.

Пластикові ігрові будиночки практичні, вони легко розбираються, миються, переносяться, а ще – яскраві, мають привабливий вигляд. Але тут важливо не помилитися з вибором, зрозуміти, чи є цей пластик безпечним для дитини. Зверніть увагу, чи є відповідна документація, яка підтверджує безпечність даної іграшки, оцініть зовнішній вигляд – наскільки надійною виглядає конструкція, чи відсутній різкий синтетичний запах.

Дерев’яні дитячі будиночки – гарний вибір: міцні, виготовлені з екологічно чистих матеріалів, надійні і теж дуже красиві та яскраві, подобаються малечі.

Проте, мабуть, лідерами залишаються намети-будиночки з тканини: компактні, легкі, яскраві. Такий будиночок можна встановити в будь-якому місці на короткий термін або на триваліший період. Вартість таких будиночків нижче, ніж вартість моделей з дерева або пластику, що теж приємно. Малюків приваблює вигадливий дизайн таких наметів: цікаві форми, яскраві кольори, аплікації, вишивка, вікна-двері на застібках – це так мило ;). Такі наметики дуже практичні – їх можна взяти на пікнік, на пляж, на дачу.

Ви шукаєте якісний, красивий і недорогий варіант дитячого ігрового будиночка? Зверніть увагу на дитячі ігрові намети і будинки, представлені в інтернет-магазині http://ozilux.com.ua/shop/category/detskij_mir/palatki-detskie-igrovye – тут вас приємно здивують широкий вибір, високоякісний сервіс і демократичні ціни. Шопінг з інтернет-магазином Ozilux – це одне задоволення!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас