Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Торт з підгузників своїми руками

Торт з підгузників своїми руками
 

Торт з підгузників – один з найбільш трендових і популярних подарунків на народження дитини і оглядини. Це красивий і практичний подарунок, адже молодим батькам підгузників багато не буває! Сьогодні купити торт з підгузників – не проблема, в сучасних інтернет-магазинах вибрати можна будь-який за розміром, дизайном і вартістю. Але якщо ви хочете зробити такий подарунок своїми руками, ми розповімо вам, як. Це зовсім не складно!

Корисна порада: зібравшись виготовити торт з підгузників вперше, попросіть допомогти чоловіка або подругу, так як, по-перше, це може забрати багато часу, а по-друге, через відсутність практики, вам може просто «не вистачити рук».

Що знадобиться: підгузки, конверт на виписку або дитяча ковдрочка, стрічка, аксесуари для прикрашання торта (дитячі іграшки, тапочки, бантики, косметика для новонародженого і т.д.).

Як зробити торт з підгузників?

1. Щільно скрутіть конверт на виписку або дитячу ковдрочку в формі циліндра так, щоб він був розміром з рулон паперових рушників.

2. Скрутіть так само щільно підгузники, розмістіть їх навколо циліндра з ковдри (в самому низу) і закріпіть стрічкою так, щоб вони не з'їжджали. Для першого шару вам знадобиться близько 6 підгузників в залежності від того, як щільно ви їх повернете. Потім навколо першого шару таким же чином зробіть другий, третій і т.д., поки тортик не набуде такого об’єму, як вам потрібно.

3. Таким же чином зробіть ще два яруси тортика, причому кожен з них повинен бути меншим за попередній.

4. А тепер найцікавіше – прикраса тортика! Прикрасьте кожен ярус торта з підгузників красивою атласною стрічкою. Якщо у вас вийшла ямка нагорі тортика через те, що довжини рулону з конвертика або ковдрочки (які ми використовували в якості основи) не вистачило, заповніть це поглиблення додатковими маленькими подаруночки (іграшкою, дитячою косметикою і т.д.).

5. Верхівку торта прикрасьте красивим бантом, дитячою іграшкою або симпатичними крихітними пінетками. Такими ж дрібницями можна прикрасити і яруси тортика.

Пам'ятайте! При виготовленні торта з підгузників ні в якому разі не використовуйте клей, так як він може пошкодити підгузник. Тому прив'язуйте все за допомогою мотузочок і стрічок.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас