Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеальне дитяче свято – все в ваших силах! (Частина 1)

Ідеальне дитяче свято – все в ваших силах! (Частина 1)
 

Сама ідея організації свята для дитини вводить вас в стан розгубленості? Щоб влаштувати чаду чарівний день народження, зовсім не обов'язково витрачатися на дорогі кафе або професійних аніматорів. Все в ваших силах! Наші поради допоможуть вам спланувати найкращу дитячу вечірку, яка неодмінно сподобається і винуватцю торжества і його маленьким гостям.



Влаштувати дитині справжню вечірку, не обмежуючись лише звичними посиденьками за столом – варте того! Малюк неодмінно оцінить ваші зусилля, витрачені на організацію свята. І йому буде не просто дуже приємно. Дітки, які відчувають таку турботу, як правило, і самі виростають більш уважними і турботливими до оточуючих.

Плануємо дитячу вечірку

Секрет хорошої вечірки – завжди в ретельному її плануванні. Ми рекомендуємо вам почати планувати дитяче свято за місяць або хоча б за три тижні до події. Ще одна хороша порада – не ускладнюйте. Свято для дитини будь-якого віку має бути простим і веселим. Головне, щоб в цей день були друзі, солодощі та подарунки!

Вибираємо тематику свята

Тематика – як рецепт для планування вечірки. Набагато простіше придумати щось цікаве, якщо знати, в якому напрямку мислити. Тематика може бути простою (пірати, діснеївські принцеси і т.д.), але якщо вся вечірка буде витримана в цій темі – від запрошень до ігор і частувань – вона стане незабутньою для вашої дитини та її гостей.

Прикрашаємо будинок до свята

Є кілька простих і універсальних способів прикрасити будинок для дитячої вечірки.

Неймовірно простий спосіб прикрасити будинок до свята – це купити кульки з гелієм і просто наповнити ними приміщення. Гелієві кульки можуть просто висіти під стелею, або ж до їхніх ниточок можуть бути прив'язані фотографії, картинки та інші дрібниці. Ще один цікавий варіант - святкові фігурки с гелієвих кульок, які служитимуть і подарунком винуватцю події, і найкращим чином прикрасять святковий інтер'єр. На сайті http://shari.dp.ua/portfolio/podarki-letayuschie-sharyi.html ви зможете замовити з доставкою як кульки окремо, так і цілі композиції з них. 

Або ж візьміть прості повітряні кульки, кожну з них однією стороною потріть об синтетичну тканину і прикріпіть до стінок, меблів, дверей. Завдяки електростатичній енергії кулі триматимуться на місці кілька годин, а для дітей це як магія.

Розсипте конфетті по столу, підвіконнях, інших поверхнях. Також конфетті можна намочити і приклеїти до скла вікон і шаф.

Купіть красиві паперові серветки, які відповідають тематиці вечірки. Вони стануть в нагоді не тільки для святкового столу. Парою-трійкою таких серветок застеліть (накрийте) телефонний довідник або коробку від взуття – у вас вийде свого роду п'єдестал. На цей п'єдестал поставте попередньо замовлений тематичний тортик або інший центральний елемент вечірки, що задає тематику.

Список гостей

Якщо ви плануєте проводити всілякі ігри і конкурси, де дітлахам потрібно буде розділитися на дві команди, допоможіть дитині скласти список з непарної кількості гостей. В такому випадку разом з вашим малюком вийде парна кількість учасників і ніхто не образиться. Також це відноситься до ігор і конкурсів, які проводяться по парам.

Запрошення

Запрошення – перший шанс дитини створити враження про її вечірку. На запрошенні обов'язково вкажіть ім'я вашої дитини, місце проведення свята, день і час, а також час, коли потрібно буде забирати гостей додому. Також про всяк випадок на кожній листівці вкажіть свій номер телефону, щоб батьки ваших маленьких гостей могли з вами зв'язатися. Якщо маленьким гостям потрібно одягнутися за певним дрес-кодом або принести з собою щось для ігор або конкурсів, теж обов'язково вкажіть це в запрошувальній листівці.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас