Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Красиві поробки на Великдень разом з дітьми

Красиві поробки на Великдень разом з дітьми
 

Великдень – одне з найсвітліших свят, на яке і дорослі, і діти завжди чекають з нетерпінням. Це час не лише духовного очищення, а й оновлення природи. До цього свята кожна господиня намагається привести будинок в порядок і, звичайно ж, хочеться чогось нового і свіжого привнести і свій домашній інтер'єр.



Хоч в нашій країні традиції святкування Великодня давно вже склалися, все більше людей починають переймати і красиві західні традиції, наприклад – прикрашати будинок і стіл. До цього можна залучити і дітей, адже робити щось красиве своїми руками завжди захоплююче і цікаво!

Аплікації на яйцях

великодні поробки з дітьми

Сьогодні можна знайти купу цікавих варіантів того, як красиво і незвично пофарбувати яйця на Великдень. А як щодо того, щоб перетворити свої крашанки на милих зайчиків або курчат?! А все, що знадобиться для цього – це фарба, яйця, клей, кольоровий фетр або набір різнокольорового паперу/картону і трохи часу.

великодні поробки з дітьми

Або, можна перетворити пофарбовані яйця на героїв улюбленої гри – Angry Birds. Кожна дитина буде просто в захваті від такої затії.

Іграшка на прищіпці

великодні поробки з дітьми

А ще за допомогою простої прищіпки і щільного картону можна зробити ось таку милу і кумедну «іграшку». З нею ваша дитина точно не занудьгує під час тривалого застілля на свято.

Передбачення в яйці

великодні поробки з дітьми

Нам всім завжди цікаво хоча б спробувати трохи зазирнути в майбутнє і дізнатися, що ж на нас чекає. Отримати добре і світле пророцтво, яке точно збудеться, буде приємно і цікаво як дорослим, так і дітям. Разом зі своїм чадом напередодні Великодня можете зробити для кожного гостя ось таке яєчко-сюрприз. При цьому для дорослих можна написати щось серйозне і позитивне, а для дітей – заховати в шкаралупі загадку з натяком на захований подарунок.

Щасливого Великодня Вам і вашим дітям!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Готуємо маленькі подаруночки на Великдень з дитиною: великодні морквинки

Поки малеча сидить вдома, у вас є відмінна можливість зайнятися з нею творчістю. А що може бути цікавішим, ніж підготовка до світлого свята Великодня? Ми пропонуємо вам не просто обмінюватися крашанками, а підготувати разом з малюком такі ось маленькі подаруночки родичам і друзям – великодні морквини, в які можна заховати як декоровані до Великодня яйця, так і солодощі.

Великодні поробки з дітьми: милі тваринки з крашанок

До свята Великодня – менше місяця. Звичайно, поки що фарбувати яйця ніхто не збирається. Проте як на рахунок того, щоб вже почати працювати з малечею над великоднім декором? Наприклад, цих милих звіряток ви можете зробити як з варених яєць (з яких потім напевно придумаєте, що приготувати), так і зі спустошеної яєчної шкаралупи (щоб зберегти поробки довше).

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: фламінго і лебідь з крашанок

Незважаючи на те, що до Великодня залишилося трохи більше місяця, ми пропонуємо вам з малюками зайнятися великодніми поробками прямо зараз! По-перше, це цікаве розвиваюче дозвілля. По-друге, така творчість подарує святковий настрій і змусить дітвору чекати Великодня ще сильніше. По-третє, ці милі великодні поробки допоможуть прикрасити будинок до свята. Так що, вперед! І сьогодні ми почнемо з виготовлення красивих лебедів і фламінго з крашанок.

Ідея для дітлахів на Великдень: полювання на яйця динозавра!

Пошук пасхальних яєць – традиційна забава для дітей багатьох країн. У нас же вона тільки починає набирати популярності. Але ж це так цікаво! Подаруйте і ви своїм діткам незабутні веселощі, влаштувавши їм квест з пошуку яєць динозавра – будь-яка дитина буде в захваті від такого проведення часу! Адже дітлахам треба знайти яйця динозаврів і розбити їх молотком, щоб знайти сюрприз всередині.