Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«10 кроків, які псують дитину», автор Дон Антоніо Мацці

10 кроків, які псують дитину

На відміну від інших авторів трактатів про те, як правильно виховувати дитину, автор цієї книжки узагальнив досвід негативного батьківського досвіду. “Як можна зіпсувати свою дитину?”, – запитує Дон Мацці, італійський священик та публіцист.

І подає способи, до яких часто вдаються у виховному процесі сучасні батьки, навіть не підозрюючи про результати. Вдумливі матері й батьки мають можливість мовби збоку побачити себе у сім´ї, усвідомити свої помилки, а також – ознайомитися з порадами автора щодо належного виховання. А ще – насолодитися легким й іронічним стилем автора.

Рік видання: 2007
ISBN: 978-966-395-108-9
Формат: 145x200
Палітурка: м´яка
Кількість сторінок: 120

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Бабусі й дідусі вчать дитину поганим звичкам: що робити?

Незважаючи на те, що більшість дошкільнят ходять в дитячий садок, все ж зазвичай вони проводять чимало часу з бабусями і дідусями. І, на жаль, спілкування з ними не завжди може йти на користь дитині. Малюк копіює поведінку дорослих, з якими проводить час, і від дідусів-бабусь в тому числі може підчепити такі нездорові звички, як «залипання» в телевізорі, засинання в пізній час, харчування лише смаколиками, крики, коли він чогось не отримує тощо.

Яким манерам кожним батькам варто навчити свою дитину?

Говорити «спасибі» і «будь ласка» - це лише верхівка айсберга

Важлива частина виховання дітей – навчити їх гарним манерам, прищепити їх так, щоб вони їх демонстрували їх не тільки у вашій присутності, а й користувалися протягом усього свого життя. Гарні манери, ввічливість і повага допоможуть досягти успіху в майбутньому і оточити себе хорошими людьми. Але прищеплювати їх потрібно з самого дитинства – тільки так вони укореняться і залишаться на все життя.

Як привчити дітей до порядку: поради для будь-якого віку (частина 3)

Вік 9-12 років: Ще більше відповідальності

У цьому віці ви повинні покладати на дітлахів ще більше відповідальності за їхні речі, майно, вибір і вчинки. Все більше і більше, адже зараз ваша дитина вже практично доросла. Вона повинна приймати рішення, куди витратити гроші, які речі їй потрібні, а що можна віддати або викинути. Привчити своє чадо підтримувати порядок у своїх речах, кімнаті і житті в цілому ви зможете за допомогою наступних «прийомів»...

Яку користь «егоїстичне батьківство» може принести вашій родині?

Чи встигли ви вже стати батьками, чи тільки плануєте поповнення в родині, є одна річ, яка пов'язує практично всіх мам і татусів – ми щиро віримо в те, що повинні ставити потреби дитини вище своїх. Навіть подумати дико про зворотне, чи не так?