Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«Як виховати активних і творчих дітей», автор Чері Фулер

Як виховати активних і творчих дітей

Кожна дитина – особлива. Вона має багато можливостей, але мусимо їх розвивати, різними методами стимулювати зацікавлення. Та часто трапляється навпаки – мимоволі ми пригнічуємо у дитині її добре начало.

Як уникнути цього? Як оминути стреси? Як дати раду з активною і творчою дитиною, щоб не зламати її, не зруйнувати можливостей? Як працювати з дитиною, яка має розлад уваги чи є гіперактивною? Відповіді на всі ці запитання дає Чері Фулер, якій доводилося працювати з дітьми різного віку і темпераменту. Книжка «Як виховати активних і творчих дітей» призначена для батьків, учителів, вихователів.

Рік видання: 2007
ISBN: 978-966-395-096-9
Формат: 145х200
Палітурка: м´яка
Кількість сторінок: 158

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Бабусі й дідусі вчать дитину поганим звичкам: що робити?

Незважаючи на те, що більшість дошкільнят ходять в дитячий садок, все ж зазвичай вони проводять чимало часу з бабусями і дідусями. І, на жаль, спілкування з ними не завжди може йти на користь дитині. Малюк копіює поведінку дорослих, з якими проводить час, і від дідусів-бабусь в тому числі може підчепити такі нездорові звички, як «залипання» в телевізорі, засинання в пізній час, харчування лише смаколиками, крики, коли він чогось не отримує тощо.

Яким манерам кожним батькам варто навчити свою дитину?

Говорити «спасибі» і «будь ласка» - це лише верхівка айсберга

Важлива частина виховання дітей – навчити їх гарним манерам, прищепити їх так, щоб вони їх демонстрували їх не тільки у вашій присутності, а й користувалися протягом усього свого життя. Гарні манери, ввічливість і повага допоможуть досягти успіху в майбутньому і оточити себе хорошими людьми. Але прищеплювати їх потрібно з самого дитинства – тільки так вони укореняться і залишаться на все життя.

Як привчити дітей до порядку: поради для будь-якого віку (частина 3)

Вік 9-12 років: Ще більше відповідальності

У цьому віці ви повинні покладати на дітлахів ще більше відповідальності за їхні речі, майно, вибір і вчинки. Все більше і більше, адже зараз ваша дитина вже практично доросла. Вона повинна приймати рішення, куди витратити гроші, які речі їй потрібні, а що можна віддати або викинути. Привчити своє чадо підтримувати порядок у своїх речах, кімнаті і житті в цілому ви зможете за допомогою наступних «прийомів»...

Яку користь «егоїстичне батьківство» може принести вашій родині?

Чи встигли ви вже стати батьками, чи тільки плануєте поповнення в родині, є одна річ, яка пов'язує практично всіх мам і татусів – ми щиро віримо в те, що повинні ставити потреби дитини вище своїх. Навіть подумати дико про зворотне, чи не так?