Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Нові види рукоділля, які підкорюють сучасних любителів hand-made

Нові види рукоділля, які підкорюють сучасних любителів hand-made
 

Сьогодні для деяких заняття рукоділлям – чи не єдиний спосіб розслабитися після роботи, привести свої нерви і думки в порядок. У сучасних психологів навіть термін для цього з'явився спеціальний - «спицетерапія». Основна перевага рукоділля в тому, що в основному для початку воно не вимагає великих витрат, а велика кількість різних видів дозволяє для кожної людини підібрати заняття до душі.



Не знаєте, чим зайнятися? Крім традиційних мистецтв, якими володіли наші бабусі, сьогодні з кожним роком популярних різновидів хобі стає все більше. Придбати все необхідне для свого нового захоплення ви зможете в інтернет-магазині http://club.tk-furnitura.com.ua/, а ми поділимося з вами останніми новинками в області hand-made, які можливо Вас зацікавлять.

Амігурумі

нові види рукоділля

Ця техніка, на сьогоднішній день, найактивніше завойовує популярність серед європейських рукодільниць. Полягає техніка в вив'язуванні кумедних і милих тварин, а також улюблених персонажів фільмів і мультфільмів гачком. Як результат – красиві в'язані іграшки для дітей і дорослих.

Темарі

нові види рукоділля

Як і перший вид рукоділля, темарі – мистецтво вишивки на кулях – прийшло до нас з Японії. Для того щоб виготовити свою першу декоровану кульку не потрібні спеціальні інструменти і матеріали, Вам цілком буде достатньо шматочка тканини, шпильок і кольорових ниток, проте результат може перевершити всі ваші очікування.

Зардозі

нові види рукоділля

Це стара індійська техніка, яка була доступна тільки чоловікам до недавнього часу, полягала вона в вишивці картин золотими нитками і дорогоцінним камінням. Сьогодні цей вид рукоділля трохи змінився – з появою синтетичних матеріалів і стразів, давши новий виток розвитку цього мистецтва. Психологи стверджують, що споглядання коштовностей заспокоює, піднімає настрій і навіть здатне лікувати депресію. Всім, хто обожнює золоті прикраси і каміння, радимо спробувати себе в цьому виді рукоділля, поєднавши приємне з приємним.

Пергамано

нові види рукоділля

Тиснення на пергаментному папері відноситься до середньовічного виду рукоділля, який сьогодні також надбав нової популярності. Ніжні і вишукані вироби, які виходять в результаті, можна порівняти зі справжніми шедеврами мистецтва, а створюються вони за допомогою простого олівця, листа пергаменту і інструменту для тиснення.

Фуросікі

нові види рукоділля

Що таке орігамі – вже давно всі знають. А як щодо створення тих же самих об'ємних фігур, тільки з тканини? Це і є фуросікі. Сьогодні найчастіше це мистецтво використовується для прикрашання готельних номерів, сервірування святкових столів, упаковки подарунків і як варіант – створення зручної і цікавої сумочки з хустки. Цілком практичне таке хобі, і самі вироби виглядають дуже мило, чи не так ?!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас