Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Хендмейд від матусь: секрети успіху від популярних майстрів

Хендмейд від матусь: секрети успіху від популярних майстрів
 

Заняття будь-яким видом рукоділля сьогодні може стати не тільки захоплюючим хобі, а й цілком перспективним варіантом для відкриття власного бізнесу, особливо якщо мова йде про молоду матусю, яка захоплюється хендмейдом в декреті. Тенденція ринку така, що все більше людей вважають за краще купувати ексклюзивні речі ручної роботи замість товарів масового виробництва. На це є свої причини, про які ми поговоримо далі, а ще й про те, як створити свій успішний бізнес, заснований на улюбленому занятті для мами в декреті.



Чому товари хендмейд користуються таким попитом?

Все гранично просто – купуючи річ ручної роботи безпосередньо у майстра, ви отримуєте ексклюзивний виріб в єдиному екземплярі, так ще й відмінної якості. Безумовно, якщо вам сподобався певний виріб, але його вже купили, можна замовити у майстра подібний - він буде дуже схожим, але обов'язково чимось відрізнятиметься, тому що вручну неможливо створити дві однакові речі.

До того ж, такі речі мають свій настрій, в них вкладена частинка душі майстра і любові до улюбленої справи. А ще нерідко такі дрібнички коштують набагато дешевше, ніж їхні аналоги в брендових магазинах. Ось і отримуємо потрійну вигоду – ексклюзивну річ відмінної якості, яка прослужить неймовірно довго, ще й за прекрасною ціною і зроблену з любов'ю.

Найбільшим попитом серед хендмейд товарів, безумовно, користуються речі та іграшки для дітей, зроблені з натуральних екологічно чистих матеріалів: оригінальні красиві речі для дітей, в'язані вироби, іграшки з дерева, фетру та бавовни і багато іншого. На другому місці – жіночі прикраси, вони привертають доступною ціною і неповторністю кожного виробу. І третє місце займають товари для будинку – різноманітні декоративні штучки, які піднімають настрій і допомагають створити особливу атмосферу у власному будинку.

Хендмейд – найкращий бізнес для матусь в декреті

Як правило, до декрету кожна жінка має якусь професію, безліч обов'язків і щоденних справ. З появою малюка життя змінюється, і нарешті у багатьох з'являється трохи вільного часу і, головне, бажання творити. Ось так і відкриваються нові грані в собі.

Оригінальні прикраси, вироби, декор для дому, ексклюзивні речі і милі наряди для дітей – все це, і не тільки, може принести не лише задоволення, але і хороший прибуток. При цьому тільки ви будете визначати, скільки коштує ваша робота і коли вам працювати. Це неймовірно зручно для мам в декреті, тим більше що зараз є чимало майданчиків, на яких так зручно розміщувати, просувати і продавати власні вироби по всій Україні.

Спробуйте, і можливо нове захоплення стане вашим бізнесом!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас