Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«Робокар Полі» проти сучасних Ґаджетів, або як відволікти дитину від блакитного монітора?

«Робокар Полі» проти сучасних Ґаджетів, або як відволікти дитину від блакитного монітора?
 

Сучасні молоді батьки стикаються з купою питань, які треба вирішити терміново заради безпеки, здоров’я та спокою свого малюка. Сьогодні ми підійдемо до вирішення однієї з таких проблем: тривалого сидіння за екраном телевізора, монітором комп’ютера чи планшета.



Психологи рекомендують поступово відучити дитину не насильно, а за допомогою цікавих розважальних та повчальних ігор.

Перші, хто поспішають допомогти батькам у цій нелегкій справі – це команда робо-рятівників: Полі, Ембер, Роя та Хеллі, а разом вони не тільки герої мультфільму, а й мешканці пригодницьких книжок «Robocar Poli», які створювалися видавництвом «Ранок» за мотивами відомого мультсеріалу. Команда веселих та незвичайних рятівників, швидко знайде вихід із ситуації будь-якої складності. Занурюючись у випробування цих відчайдух, кожна дитина зрозуміє, що дружба, взаємодопомога, повага до оточуючих, вірність є неодмінною частиною власного життя.

дитячі книжки Робокар Полі

Передивлятися мультфільм про нерозлучних друзів можна дуже часто, але ж під час читання, дитина зможе зупинитися, обдумати прочитане, дозволити своїй уяві розігратися безліччю фарб та навіть зібрати пазли за участю улюблених героїв. Окрім цього, у малого бешкетника, поступово, без зайвого поспіху буде покращуватися пам’ять та мислення. Подумати тільки, як знайомство з мешканцями містечка Брумкс дозволить дитині розвиватися та завжди бути поруч з улюбленими героями. Навіть без допомоги дорослих!

дитячі книжки Робокар Полі

Читаючи з дітьми серію книжок про відомих рятівників, батьки зможуть виконати одразу кілька задач: відволікти дитину від небезпечного монітора, підготувати її до читання дуже веселим та легким методом, потренувати її увагу, знайти улюблених персонажів для себе та насолодитися якісною дитячою літературою.

дитячі книжки Робокар Полі

В другому методі на допомогу поспішає одна з матусь та одночасно редакторів видавництва «Ранок». Вона пропонує своїй дитині похід в різні магазини, бо її маленька принцеса дуже полюбляє роздивлятися, приміряти та закуповувати товари.

Третім методом поділилася наша читачка. Вона пропонує свої дитині замість телевізора, ігри з перевтіленням у різних тварин. В понеділок у їхньому домі оселяються мешканці савани, у середу – Австралії, а в п’ятницю – Арктики.

Четвертий метод порекомендувала сама природа: малюки дуже відволікаються під час співу пташок, особливо, коли з ними розмовляють папуги.

П’ятий метод мені розповіла власна матуся. Виявляється підмітання дуже відволікає від телевізора=)

Такими порадами поділилися успішні та дбайливі батьки. Ми впевнені, що деякі з них стануть у пригоді, а інтерактивна дитяча історія-гра «Робокар Поллі» - сподобається маленьким читачам, які є майбутніми захисниками нашої рідної землі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Навчальні ігри для хлопчиків та дівчат

Всі батьки хочуть, щоб їхні діти були розумні, кмітливі, уважні. І рано чи пізно постає питання про те, які методики, ігри найкраще використовувати для розвитку улюбленого малюка. Скажемо відразу, їх існує величезна безліч, є маса літератури на цю тему. І я не хочу змагатися з експертами в цій темі. Та все ж хотілося б трохи розповісти Вам про захоплюючі для дитини вправи на розвиток мислення, пам'яті, уяви, уваги, мови і самоконтролю, які ви можете виконувати разом з дитиною в будь-який зручний час у ігровій формі.

Скрапбукінг для дітей

Скрапбукінг – чудове захоплення, яке дозволяє створювати унікальні листівки, картини і навіть декорувати альбомні сторінки. Сьогодні, багато мам захоплюються цим хобі, створюючи незвичайні пам'ятні альбоми про свого малюка із серії «мій перший рік», а мами більш старших дітей напевно не раз ловили на собі зацікавлені погляди діточок, займаючись улюбленим захопленням. Так чому б не залучити малюка і не розділити з ним своє хобі?

Казка «Капці для Святого Миколая»

Високо-високо в небі жило маленьке янголятко. Там йому було дуже весело. Воно стрибало з хмарки на хмарку, спускалося вниз із сонячним промінням і бігало під небесним дощем. А коли ставало холодно, ловило сніжинки і робило з них блискучі ланцюжки. Воно було дуже щасливе!