Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 найцікавіших місць для відпочинку з дітьми

5 найцікавіших місць для відпочинку з дітьми
 

Відпочинок – це завжди чудово і захоплююче. Але, вирушаючи в подорож з дітьми, завжди стає непростий вибір – куди поїхати так, щоб і самим відпочити, і для дитини подорож запам'яталася надовго. Думаєте неможливо?! Насправді такі місця є, і їх досить багато. Для вас ми вибрали 5 найцікавіших варіантів для сімейного відпочинку. Поїхали...

Данія

Скандинавські країни славляться своїм особливо турботливим ставленням до дітей і сім'ї, і ви це обов'язково помітите в перший же день своєї відпустки. З них рекомендуємо відвідати Данію – крім велосипедів на прокат з дитячими візками, безпечними дорогами, особливими тарифами для дітей, вас також здивує велика різноманітність розваг і місць для сімейного відпочинку з дітьми.

Вирушаючи в Данію з дитиною, обов'язково заплануйте відвідування Леголенда – від такого кожний малюк залишиться в захваті. Якщо вистачить часу і сил, можна також заглянути в середньовічний парк Тіволі і в парк розваг Баккен, також цікаво буде відвідати музей Ганса Християна Андерсена (тут вхід для дітей безкоштовний) і навідатися до музею Книги Рекордів Гінесса, де буде цікаво і вам, і вашому малюкові.

Ізраїль

Це практично ідеальне місце для відпочинку з дітьми. Чому? Все просто – не потрібно оформляти візу, короткий переліт, немає різниці в часі і абсолютно чисті і безпечні пляжі з найчистішою теплою водою. Крім того, в Ізраїлі є національний заповідник, по якому можна покататися на електропоїзді і через вікно поспостерігати за тим, як в природному середовищі уживаються найрізноманітніші тварини, а після можна відвідати Єрусалимський зоопарк, де у вас буде можливість не тільки подивитися, але і погладити і погодувати різних тварин. Для дитини це буде дуже захоплююче.

Ізраїль дуже маленький, і при бажанні можна з легкістю відвідати будь-яке місто, а дорога в середньому займе не більше 30-40 хвилин. Тому, якщо буде бажання, можна відвідати і величезний аквапарк в околицях Тель-Авіва, і ще за одну відпустку побувати на узбережжі відразу 3 морів.

Балі

Якщо є така можливість, то краще за все відправитися на Балі. Місцеві жителі просто обожнюють дітей, і тому тут дуже багато розваг, адаптованих спеціально для малюків. На березі ви зможете без зусиль знайти школи серфінгу для самих маленьких, захоплюючі заняття з йоги для дітей, дитячі еко-табори і ще безліч інших речей. Якщо стане нудно, можна відправитися на берег Кута – тут можна побачити рідкісних і надзвичайно красивих черепах або відвідати Мавпячий острів і поспостерігати наживо за життям приматів.

Крит

Вельми бюджетний варіант відпочинку, який запам'ятається вам і дитині надовго. Чим примітний Крит? Цей острів славиться бездоганними пляжами, а ще тут є чим зайнятися, якщо пляжний відпочинок вам набридне. Якщо не брати до уваги величезну кількість історичних пам'яток, які навряд чи будуть цікаві дитині, то рекомендуємо відвідати курси ремесел для дітей. Знайомство з різними майстрами так захоплює дітей, що часто по закінченню майстер-класу вони не хочуть йти.

Також цікаво буде відвідати акваріум, де можна познайомитися з різними мешканцями Середземного моря, а на озері Курнас поспостерігати за величезними черепахами. А ще тут можна не поспішаючи прокотитися на паровозику по мальовничих селах древньої Греції.

Тенеріфе

Цей курорт Іспанії славиться своєю неймовірною гармонією між природою і міськими джунглями, чергуючи різні розваги, тут ви не занудьгуєте ані дня, навіть якщо поїдете на пару тижнів. Що відвідати з дитиною? Тут є два величезних аквапарки, правда, черги на атракціони також не маленькі, але шоу косаток і парад пінгвінів того варті, а ще тут мавпячий зоопарк з лемурами і папугами, парк розваг Jungle Park, який славиться шоу стерв'ятників, і парк Pueblo Chico, де в мініатюрі відтворено Канарські острови, і ще безліч цікавих місць, де буде цікаво і вам, і вашим дітям.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас