Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо дитячу постільну білизну в подарунок

Вибираємо дитячу постільну білизну в подарунок
 

Домашній текстиль – це завжди корисний подарунок, який ніколи не буває зайвим у господарстві і завжди доречний, навіть в якості подарунка на день народження дитини. Такий презент гідно оцінять батьки малюка, та й сам малюк буде в захваті, якщо звичайно правильно підібрати комплектик. Про те, як це зробити, ми розповімо далі.

Як вибрати дитячу постільну білизну в подарунок?

Само собою зрозуміло, що для дитини варто вибирати постільну білизну виключно з натуральних матеріалів, найкраще з бавовни, яка прекрасно дихає і абсорбує вологу – такий текстиль подарує міцний здоровий сон малюкові. Для літа краще взяти комплект з більш тонких тканин, наприклад, з сатину, на зиму краще підійде бязь.

Розміри всіх елементів в комплекті, як правило, стандартні, але можуть і відрізнятися в залежності від виробника на пару сантиметрів. Дитяча постільна білизна вітчизняного виробництва трохи менша, європейська трохи більша. Перед покупкою краще уточнити розміри ліжка малюка, щоб комплект підійшов за розміром. Якщо у дитини нестандартне ліжко, тоді варто замовити індивідуальний пошив комплекту – цю послугу пропонують безліч сучасних ательє, та й ціна такого комплекту не буде сильно відрізнятися від готового.

Забарвлення – це найважливіше для дитини, тому цьому питанню варто приділити особливу увагу. Буде просто чудово, якщо перед покупкою ви уточните у батьків, кого любить малюк з героїв сучасних мультфільмів, і піднесете білизну з улюбленим персонажем. У такій постілі малюк завжди спатиме з превеликим задоволенням.

Вибираючи комплект для дитини, намагайтеся підібрати білизну в спокійних тонах без кричущого малюнка, інакше маляті буде складно заспокоїтися і налаштуватися на хороший сон ввечері. До того ж, надто яскраві фарби на постільній білизні можуть стати причиною нічних кошмарів у дитини, а цього вже точно вам би не хотілося.

Зверніть увагу на якість фарбування, буде дуже ніяково, якщо після першого ж прання комплект злиняє і втратить всю свою красу. Щоб не помилитися з якістю, краще заплатити трохи більше і придбати якісний комплект від відомого виробника замість білизни сумнівної якості на ринку або в інтернет-магазині. Найкраще на сучасному ринку себе зарекомендували комплекти вітчизняного та турецького виробництва. Білизна з Китаю та інших східних країн часто містить неякісні барвники, тому її не рекомендуємо.

Подаруйте дитині казкову постільну білизну, і вона завжди із задоволенням засинатиме на ній, її сни будуть наповнені пригодами з улюбленими героями, а її батьки ще не раз вам скажуть спасибі за спокійні вечори і відмінний текстиль для малюка.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас