Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні весільні аксесуари осінь-зима 2016/2017

Модні весільні аксесуари осінь-зима 2016/2017
 

Вибір весільного вбрання для нареченої – одна з найбільш очікуваних подій. Напевно, якщо весільне торжество заплановано на цю осінь, ви вже встигли купити або хоча б вибрати ту саму сукню, в якій підете під вінець. А для того щоб образ виглядав гармонійним і завершеним, його необхідно доповнити аксесуарами. Які прикраси будуть в тренді весільної моди восени і взимку 2016-2017 року?

Сережки

На піку популярності цієї осені довгі сережки-люстри, їх нарочито виставляють напоказ, прибираючи волосся від обличчя. Не любите довгі сережки? Що ж, тоді віддайте перевагу простим цвяшкам – вони також виглядатимуть досить мило і красиво, при цьому, не заважаючи вам протягом усього торжества.

Прикраси в волосся

В осінньо-зимовому сезоні популярними залишаються зачіски з ніжними витонченими аксесуарами. Це може бути ніжний квітковий віночок, красивий гребінь або мініатюрна діадема, прикрашені камінням, перлами або атласними стрічками.

Фата

Незмінний аксесуар кожної нареченої в цьому сезоні (і як мінімум ще в парі наступних) – фата – просто зобов'язана бути. І вона повинна бути довгою – тут без варіантів. Тканину краще обирати просту, без візерунків і декору. Максимум, що допускається – це скромне ненав'язливе мереживо внизу.

Браслети на зап'ясті

Ніжні квіткові прикраси на зап'ястя – головний тренд майбутнього сезону. Підбираючи прикраси на весілля, не варто брати все комплектами, це перебір. Краще віддати перевагу парі прикрас в одному стилі, наприклад, сережкам і браслету, а від кольє в цьому випадку доведеться відмовитися.

Портупеї

Вони підкорили не лише любительок екстравагантних образів у вуличній моді, а й завоювали чимало шанувальниць серед майбутніх наречених. Срібна портупея, усипана камінням, може стати прекрасною альтернативою традиційному намисту або кольє на шию. Придивіться, можливо, і вам сподобається ця незвичайна ідея.

Пончо

Осіння погода дуже мінлива, і щоб нічого не зіпсувало вам майбутнє свято, приготуйте «запасний план». Забудьте про болеро, сьогодні це не актуально. Відмінним варіантом в негоду стане легка накидка з мереживної тканини в стилі пончо – це справжній хіт майбутнього сезону. І нехай нічого не змусить вас нервувати в цей день.

Будьте чарівні!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас