Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідея для дитячої вечірки вдома – вечірка з розмальовками!

Ідея для дитячої вечірки вдома – вечірка з розмальовками!
 

Думаю, всі батьки не раз читали і чули про користь розмальовок для дітей: вони тренують дрібну моторику дитячих ручок, готують їх до письма, розвивають творче начало, вчать кольорам і формам, тренують уважність і посидючість, заспокоюють і розвивають уяву. Та чи думали ви про те, що дитячі розмальовки можуть стати прекрасною ідеєю для вечірки в домашніх умовах?



Особливо актуальною ця тема стане зовсім скоро – в осінньо-зимовий сезон негоди і холодів, коли дітвору чимось доведеться розважати вечорами вдома. А ідея вечірки з розмальовками прекрасно підійде як для сімейного дозвілля (мама, тато, дітки), так і для дитини і її маленьких гостей (і одноліток, і діток різного віку), які зберуться у вас вдома – цікаво буде буквально всім. Повірте, ця барвиста подія не залишить байдужим жодного з учасників!

Влаштовуємо дитячу вечірку з розмальовками

Що знадобиться?

Нетоксичні дитячі олівці, фломастери або фарби. Також, безумовно, вам знадобляться красиві розмальовки для дітей, які можна як купити в магазині, так і безкоштовно скачати і роздрукувати, наприклад, на нашому сайті. Звичайно ж, при їх виборі враховуйте вік дітей, які будуть розмальовуватимуть картинки. Вибравши олівці, також подбайте про наявність точила, а до фарб вам також будуть необхідні пензлики, стаканчики-непроливайки, серветки, палітри.

Щоб убезпечити свій стіл від дитячої творчості, накрийте його ватманом, непотрібною клейонкою або крафт-папером. А щоб дітки не розмалювали і власний одяг, запропонуйте їм серветки в якості нагрудників (ще по одній можна покласти на ноги, якщо дітвора в своїй творчості буде використовувати фарби).

Кого запросити?

Найбільша перевага дитячої вечірки з розмальовками полягає в тому, що запрошувати на неї ви можете кого завгодно, хто вміє тримати в руках олівці. Розмальовування корисне діткам різного віку, а також і дорослим. Від такого дозвілля всі отримають море задоволення.

Які розмальовки вибрати?

Звичайно ж, вибираючи розмальовки для дітей, в першу чергу, враховуйте їхній вік і рівень розвитку дрібної моторики. Не потрібно вибирати дуже складні картинки, так як малюкам розмалювати їх може бути досить складно, через що вони просто можуть втратити інтерес до цього заняття або розчаруватися в результатах своєї праці.

Також враховуйте стать малечі і їхні інтереси. Наприклад, ви можете пошукати розмальовки з улюбленими персонажами для хлопчиків і дівчаток – такі в розмаїтті знайдуться як на нашому сайті, так і у всесвітній павутині.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас