Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Рюкзак, чемодан, сумка? Що купити дитині для подорожей? (Частина 2)

Рюкзак, чемодан, сумка? Що купити дитині для подорожей? (Частина 2)
 

Розмір дитячого багажу

Вибрати правильний розмір дорожнього аксесуара для дитини може бути дуже непросто. З одного боку, ви хочете, щоб дитячий багаж був досить маленьким, щоб дитина могла самостійно його носити або катати. З іншого боку, він повинен бути досить великим, щоб в нього вмістилися всі дитячі речі.



Так як дітки швидко ростуть, розмір їхнього багажу повинен зростати разом з ними. А щоб не купувати щоразу новий дорожній аксесуар, придбайте один раз рюкзак, сумку або валізу розміру ручної поклажі – так ви зможете потім забрати його собі, купивши дитині новий.

Щоб хоч приблизно зорієнтуватися в розмірах дорожнього аксесуара, який підійде дитині, ми рекомендуємо купувати такий, який поміститься на верхню багажну полицю в літаку або автобусі. Якщо говорити конкретніше, то, як ми писали в минулій частині статті, вибирайте дитячий багажний аксесуар, об'ємом до 15 л, для дитини дошкільного віку, і об'ємом в 15-20 л для старших діток.

Дизайн дитячого дорожнього аксесуара

У наш час дитячі дорожні аксесуари продаються в найрізноманітніших дизайнах: яскраві кольори, картинки з улюбленими персонажами, і навіть валізи на колесах у вигляді тварин. Звичайно ж, такі сумки, рюкзаки та валізи зроблять подорожі для дитини ще більш захоплюючими, а дорогу – не такою нудною. Крім того, яскраві кольори і незвичайний дизайн допоможе не загубити валізу серед інших на багажній стрічці в аеропорту або в заставленому багажнику автобуса.

Однак вибираючи дорожній аксесуар для дитини з дитячим малюнком, врахуйте, що з часом дитина виросте з нього. Наприклад, валіза з пандочками підійде дошкільнику і малюкові початкового шкільного віку, але буде занадто дитячою для 12-річної дитини. Тому намагайтеся вибрати яскраву, але не зовсім дитячу модель дорожнього аксесуара.

Будьте готові до того, що вам доведеться тягти дитячий багаж

Більшість дитячих дорожніх аксесуарів оснащені коліщатками, тому дитина може транспортувати його і самостійно. Але всі батьки знають, що в дорозі дитина може втомитися або почати вередувати, і вам доведеться тягти дитячий багаж окрім свого. Тому подумайте, який тип дитячого багажу вам буде тягнути простіше за все. Ідеальний варіант – це валіза, сумка або рюкзак, які ви можете поставити на свій чемодан і котити все разом однією рукою. Також вдалим вибором стане аксесуар з ручкою через плече, який також не займатиме рук.

Автор: Сальнікова Анна

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас