Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вересень – ідеальний час для лазерної епіляції

Вересень – ідеальний час для лазерної епіляції
 

Давно мрієте позбутися зайвих волосків на всьому тілі раз і назавжди? Вихід давно є, і він не новий – безумовно, це лазерна епіляція. Про її переваги вже написано чимало, і будь-який дерматолог скаже, що це дійсно варта того процедура, яка дозволить забути про небажані волосся на різних ділянках тіла. До того ж, технології не стоять на місці, і сьогодні вже з упевненістю можна сказати, що дана процедура є практично безболісною і абсолютно нешкідливою.



Якщо ви давно вже подумуєте над тим, щоб пройти курс лазерної епіляції, то рекомендуємо починати зараз. Вересень – це найкращий час для початку курсу, і на це є чимало причин. Наприклад, у вересні, коли пляжний сезон вже позаду, багато салонів пропонують хороші знижки на лазерну епіляцію, тут ви можете докладніше дізнатися про акційні пропозиції і знижки салону Лазерал Шер, які неодмінно порадують вас приємною ціною.

Крім знижок, чому саме вересень? Все гранично просто – для того щоб досягти постійного ефекту від процедури, потрібно пройти цілий курс, а це приблизно 6 сеансів, кожен з проміжком мінімум в 1,5-2 місяці. Таким чином, почавши курс зараз, вже до наступного пляжного сезону ви зможете забути про небажані волоски.

Ще одна істотна перевага вересня – відсутність агресивних сонячних променів. Справа в тому, що безпосередньо до і після засмаги процедуру не проводять, так як надмірний вплив ультрафіолету і лазерного променя призводить до утворення нових пігментних плям на тілі. Навряд чи такий ефект порадує Вас, чи не так?!

До того ж, починаючи з вересня, коли пляжний сезон вже позаду, ви зможете спокійно відвідувати процедури, і вам не доведеться хвилюватися за свою шкіру, постійно вкриваючи її від попадання прямих сонячних променів в період відновлення, а це від 2-х тижнів до місяця до і після процедури.

На відміну від більш грубих механічних способів позбавлення від небажаного волосся, лазерна епіляція змусить вас забути про врослі волоски і неприємне запалення. Чому? В процесі лазерної епіляції пучок світла впливає на фолікул волосини, стоншуючи його, в результаті чого протягом 2х тижнів волосся просто випадає. Коли ж ви збриваєте волоски, кінчики волосків залишаються гострими і, впиваючись в шкіру, буквально прорізають її. В результаті отримуєте псевдофалікуліт – подразнення і запалення деяких цибулин. З лазерною епіляцією така ситуація виключена: після курсу процедур ваша шкіра буде рівною, м'якою і ніжною, з маленьким шаром пушку. Це – прекрасне відчуття, яке гідно оцінить кожна жінка.

Запишіться на курс лазерної епіляції зараз і порадуйте всіх неперевершеною красою свого тіла без зайвого волосся вже наступного літа. Будьте чарівною!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас