Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зробити спальню стильною

У всіх нас є той момент у день, коли ми знаходимо відпочинок та звільнення від суєти в місці, яке ми називаємо своєю спальнею. Але чи ви замислювалися коли-небудь, як можна перетворити цей простір на справжній оазис спокою та стилю? Давайте разом розглянемо, як правильний вибір меблів та додаткові акценти, такі як неонові вивіски, можуть зробити вашу спальню по-справжньому неповторною.

Які є особливості вибору дитячого ліжка?

Міцний та безтурботний сон – важлива складова здорового розвитку дитини. Зручне ліжко для дітей надає можливість поринути у казковий світ затишного сну. Правильно підібране ліжко має бути якісним, комфортним, безпечним та обов'язково імпонувати дитині. Виробники пропонують багатий вибір меблів різних конструкцій, тож підібрати оптимальний варіант не складе труднощів.

Статті

|

7 сніданків, які діти можуть готувати собі самі

Навіть дитячі ручки здатні допомогти вам на кухні і заощадити настільки дорогоцінний час вранці. Крім того, самостійне приготування сніданку дитиною буде вчити її відповідальності і незалежності. Лише витративши небагато часу на вихідних, ви можете позбавити себе необхідності готувати сніданки дітям в робочі дні. І наші ідеї допоможуть вам в цьому!

Рослинна клітковина — панацея від хвороб

Користь рослинної клітковини, її комплексний вплив на стан організму вже доведений багатьма дослідженнями. Зокрема, університет Otago (Нова Зеландія) на основі багаторічного дослідження запропонував оптимальну норму клітковини — не менше 25 г на добу. Саме таке дозування добре впливає на стан шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи, знижує ризик розвитку цукрового діабету та онкології, забезпечує оптимальні умови для зниження та утримання ваги.

Рекламна поліграфія: потужний інструмент у просуванні бізнесу!

У сучасному бізнес-середовищі, де кожна деталь стратегії маркетингу має вирішальне значення для успіху, рекламна поліграфія займає особливе місце. Вона не тільки дозволяє ефективно донести інформацію до цільової аудиторії, але й значно підвищує лояльність клієнтів до бренду. Одним із лідерів у цій галузі є Поліграфія POLYTECH, яка пропонує широкий спектр поліграфічних послуг і продукції для бізнесу. Щоб дізнатися більше про їхні послуги, відвідайте офіційний сайт компанії https://printc12.com.ua/.

Чи безпечно займатися йогою під час вагітності?

Так. Йога може бути дуже корисною майбутній мамі. Але тільки в тому випадку, якщо ви дотримуєтеся всіх заходів безпеки.

Йога навчить дихати і розслаблятися, що, в свою чергу, допоможе вам швидше адаптуватися до фізичних потреб під час вагітності, пологів і материнства. Ці вправи заспокоюють тіло і розум, позбавляючи від фізичного та емоційного стресу, який неодмінно буде супроводжувати вас під час вагітності.

Плануєте ремонт? Ключові фактори, які формують ціну на ремонт квартири

Плануючи ремонт у квартирі, важливо знати, що вартість цього процесу може значно коливатися залежно від різноманітних факторів. Від якості обраних матеріалів до обсягу робіт — кожен аспект має свій вплив на кінцеву ціну. Спеціалісти з NsdGroup, компанії, яка здобула визнання на ринку України завдяки своєму професіоналізму в сфері ремонтних та будівельних робіт, готові надати вам всю необхідну інформацію щодо цього. Зацікавленим у вартості ремонту рекомендуємо ознайомитися з деталями на офіційному сайті компанії https://nsdgroup.com.ua/uk/stoimost/.

Новини

|

Нове дихання книжок: підлітки міжнародного проєкту AJT Junior начитали реп з казок

Підлітки міжнародного проєкту з неформальної освіти AJT Junior начитали реп з казок.

За даними дослідження Українського інституту книги у 2023 році, 50% українців взагалі не читають книжок. Тож підлітки з AJT Junior вирішили змінити ситуацію, заохотивши однолітків до читання за допомогою реп пісень.

Альтернатива «Маші і ведмедю» з «Фіксиками»: у Києві презентують дитяче фентезі, засноване на українських міфах

29 березня в книгарні «Моя книжкова полиця» відбудеться просвітницький івент із презентацією дитячого фентезі «Кий та морозна орда». Книгу за мотивами української міфології написав її знавець і популяризатор Нік Лисицький.