Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 ідей оригінального новорічного декору з гірляндами

7 ідей оригінального новорічного декору з гірляндами
 

Новий рік – найулюбленіше свято багатьох. І справа навіть не в тому, що це – прекрасний час зрозуміти, що вдалося за попередній рік і поставити нові цілі на наступний, а скоріше більше в тій особливо казковій атмосфері, яка буквально витає в повітрі. І так хочеться в нашому практичному світі хоч ненадовго повірити в диво! Щороку ми прикрашаємо свої будинки і офіси новорічною мішурою, яка допомагає створити той самий особливий святковий настрій.



Одним з найпопулярніших декоративних елементів є гірлянди – своїм мерехтінням вогників вони створюють надзвичайно таємничу, романтичну, затишну і, в той же час, трохи казкову атмосферу. Гірлянди, додатково прикрашені ялиновими гілками, новорічними кулями, стрічками і сніжинками, стануть прекрасним доповненням до новорічного оформлення будь-якого інтер'єру або екстер'єру. Сьогодні хочемо поділитися з вами свіжими ідеями того, що можна придумати з новорічними гірляндами в цьому році.

новорічний декор гірляндами

Гірлянди служать не тільки для прикрашання ялинок і фасадів будівель, за допомогою досить довгого ланцюга вогників можна створити повноцінну ялинку на одній зі стін будівлі, як на картинці. Так ви отримаєте гарний вуличний декор і збережете ще одне зелене деревце в лісі.

новорічний декор гірляндами

Ця ідея цілком застосовна і в будь-якому інтер'єрі. Якщо хочете зберегти ліс або в вашому будинку або офісі просто не вистачає місця для великої лісової красуні, можна зробити красиву мерехтливу ялинку з гірлянди. Все. що вам знадобиться – це власне гірлянда і місце, куди можна її прикріпити. Щоб не псувати сцени цвяхами, рекомендуємо заздалегідь підготувати дошку, як на фото, і розмістити гірлянду на ній – погодьтеся, виглядає такий декор дуже цікаво і незвично.

новорічний декор гірляндами

Ми вже говорили про те, що за допомогою гірлянди можна прикрасити абсолютно будь-яке приміщення. Ось чудовий доказ цьому, а заодно і відмінна ідея як прикрасити спальню. Як же казково і романтично, чи не так?!

новорічний декор гірляндами

Хоча гірлянди і самі по собі дуже красиво виглядають в інтер'єрі, якщо хочеться чогось особливого, можна її додатково прикрасити, наприклад, ось такими простими білими зірочками, і у вас вийде оригінальний і красивий декор.

новорічний декор гірляндами

Замість зірок можна використовувати що завгодно – вирізаних паперових оленів, сніжинки і навіть різдвяні імбирні пряники!

новорічний декор гірляндами

Якщо хочеться чогось більш ніжного, можна зробити маленькі ажурні кульки, і в них розмітити вогники гірлянди, тоді і весь інтер'єр буде висвітлений м'яким приємним світлом з ажурними візерунками на стінах.

новорічний декор гірляндами

А ось ще одна оригінальна ідея – подивіться, як цікаво вогники підсвічують літери. Така гірлянда стане чудовою прикрасою як для офісу, так і для дому.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас