Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як заощадити і оздоровитися – оксамитовий сезон в Яремче

Як заощадити і оздоровитися – оксамитовий сезон в Яремче

Яремче – один найкращих карпатських курортів України, який славиться неперевершеної краси природою, кристально чистим повітрям, цікавими національними традиціями і, звичайно ж, активними видами відпочинку. Побувати там просто зобов'язаний кожен! Це – ідеальне місце для тих, хто хоче не просто відпочити від міської метушні, а й оздоровитися, так як місцеве міське повітря просто чарівне.



Пік сезону відпочинку в Яремче, як і на багатьох інших карпатських курортах, припадає з початку грудня до кінця лютого – в цей час тут вдосталь можна накататися на лижах, сноуборді, санках і просто чудово провести час. Та це ще зовсім не означає, що в інші дев’ять місяців в році тут робити нема чого, навпаки, це один з тих курортів, який готовий зустрічати гостей круглий рік. Так, зараз відпочинок в Яремче порадує вас працюючими підйомниками, прогулянками по чистому лісі, катанням на конях, прогулянками на квадроциклах і неймовірно приємною ціною, значно нижчою, ніж в пік сезону, особливо якщо скористатися купоном на знижку від Superdeal.com.ua.

До слова, Яремче відноситься до природно-кліматичних умов альпійського типу завдяки найчистішому гірському повітрю, яке не тільки сприяє відмінному відпочинку всього організму, але і допомагає впоратися з різними захворюваннями дихальних шляхів. Крім того, тут є санаторії, що пропонують лікувальні масажі, лікування мінеральною водою і ванни з морською сіллю.

Крім природи, Яремче славиться також численними пам'ятками та пам'ятниками архітектури. У місті варто відвідати скелі Довбуша, де за легендою захований скарб, надзвичайно мальовничі водоспади «Дівочі сльози» і «Пробій», найстаріші дерев'яні церкви, засновані ще в XVI столітті, скелю Слон – вона являє собою шаруваті складки породи, яким за оцінкою геологів вже близько 60-75 мільйонів років. Дітям також буде цікаво відвідати вольєри з козулями і покататися верхи на конях.

В Яремче дивним чином поєднується колорит гуцульського краю і сучасність. Тут на вас чекають добрі, щирі, чуйні люди, приємний сервіс, гостинні господарі та найсмачніші страви і частування національної кухні. Тут дійсно щиро раді кожному гостю. При цьому, не дивлячись на таку самобутню атмосферу, тут не забувають і про блага цивілізації. Тут вас чекають як елітні 5* комплекси, готелі і ресторани, так можна знайти і більш прості «студентські» варіанти типу хостелів, та й дістатися до курорту, навіть не маючи власного автомобіля, не складе труднощів.

Яремче – це місто, в яке неможливо не закохатися! Приїжджайте і переконайтеся в цьому самі!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас