Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ментальна арифметика. Як вона допомогає дітям в навчанні та розвитку?

Ментальна арифметика. Як вона допомогає дітям в навчанні та розвитку?

Усі батьки хочуть бачити свою дитину щасливою. Школа — одне з найскладніших випробувань для неї. Підготовка, навчання, іспити, ЗНО, вступ до вищого навчального закладу. А ще різні гуртки, іноземні мови, спорт, музичні школи і танці. Як встигнути все?



Відповімо словами знаменитого Карлсона: «Спокій, тільки спокій, дорогі батьки!». Є методика, яка дозволяє вам навчити дитину вчитися легко та швидко, багато запам’ятовувати, концентруватися на успіху і справді відчувати себе щасливою. Вона називається “ментальна арифметика” і займатися єю можна в академії ментальної арифметики Smartum по всій Україні.

Як працює ментальна арифметика?

Ментальна арифметика, як виявилось, дозволяє розвивати обидві півкулі головного мозку людини. Сучасна школа займається розвитком тільки лівої півкулі (яка відповідає за точні науки: математику, фізику, хімію) і зовсім не приділяє уваги творчості, креативності, музичному та художньому розвитку (за яке відповідає права півкуля головного мозку).

Що ментальна арифметика дає дитині?

Ментальна арифметика розвиває дитину таким чином, що вона не тільки вчиться подумки виконувати дії з простими та складними числами, а й легше вивчає іноземні мови, починає займатися творчими предметами (малювання, музика, танці), а головне — їй починають легко даватися ті шкільні уроки, які потребують постійної уваги. А ще покращується пам’ять і розвивається концентрація уваги, а все навчання з 11 років нудьги перетворюється на захопливе заняття.

Куди звертатись?

Ми вивели коротку формулу того, що дає ментальна арифметика дітям. Ментальна арифметика = фотографічна пам’ять = концентрація уваги = легке навчання = впевненість у собі = успішність.

Хочете дізнатись, як це працює? Запишіть вашу дитину на пробне заняття у вашому місті. Вік - від 5 до 16 років. Уся інформація є на нашому сайті http://smartum.com.ua/ua/our-centers/

академія ментальної арифметики Smartum

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас