Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Коли у житті потрібна допомога адвоката

Коли у житті потрібна допомога адвоката

Допомога адвоката є невід'ємною складовою нашого життя. Майже кожного дня ми стикаємося з проблемами, рішення котрих потребує не лише сил та часу, а й кваліфікованої консультації спеціаліста. Ніколи не відомо, коли саме доведеться вирішувати спірні питання, треба заздалегідь потурбуватися про свій юридичний захист.



Коли може знадобитись допомога адвоката

- При укладанні договорів консультація адвоката має бути обов'язковим пунктом. Лише адвокат зможе вберегти від документальних махінацій, допоможе скласти правомірний документ та детально вивчить зобов'язання сторін.

- Звернення до суду. Починаючи зі складання судового позову, включаючи всі клопотання та заяви, мають буди складені спеціалістом.

- Банківські питання. Коли працівники банку чи представники фінансових організацій намагаються неправомірними шляхами отримати з вас кошти, звернення до юридичної контори чи окремого юриста вбереже ваш сімейний бюджет.

- У справах кримінальної та адміністративної відповідальності. Своєчасне звернення до кваліфікованого адвоката значно знизить фінансові витрати і в окремих випадках унеможливить засудження.

Для вирішення побутових спірних питань

Якщо вам знадобилась юридична консультація, варто звертатись до профільного спеціаліста, який зможе надати вичерпну інформацію по вашому питанню. Обов'язком адвоката є не тільки правовий захист клієнта, а й збереження в таємниці всіх подробиць справи. Адвокатські розслідування й докази, виявленні в їх ході, мають повноцінне юридичне значення і можуть бути використаними на судовому засіданні. Якщо в ході розслідування адвокатом будуть виявлені факти, що йдуть не на користь клієнту, він зобов'язаний тримати їх в таємниці.

Порядок звернення до адвоката та критерії його вибору

Досвід для правозахисника – один з найголовніших факторів, що напряму впливає на якість його роботи. Кваліфікований адвокат повинен мати не менше 5 років досвіду роботі в подібних справах й мати Свідоцтво на право займатися адвокатською діяльністю. Можна ознайомитись з відгуками й специфікою його роботи в інтернеті та на його власному сайті, знайти в Єдиному реєстрі адвокатів. Чим більше згадок про конкретного правозахисника, тим краще, тим більше, якщо всі вони позитивного характеру. 

На першу зустріч з фахівцем треба принести всі документи, що можуть стосуватися спірного питання. Зважайте не тільки на професійні якості, а й на людські. В першу чергу, між клієнтом та правознавцем повинна бути довірлива атмосфера, адвокат повинен проявити інтерес не лише до свого гонорару, а й до проблем свого підопічного. Обов'язково підписуйте договір про надання правової допомоги.

Читати більше або отримати послуги адвоката - портал http://juresprudency.com.ua/

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас